Gaaalen helg!!

kaotisk helg

När skolan slutade mötte jag malin utanför boland o jag åkte hem till henne för att lämna lite saker, fixade till mig lite snabbt och sen bar de iväg te stan igen.

Sen gjorde jag ett stort misstag. Jag hade lovat en utländsk kille som hette sebbe att träffa mig efter skolan. men jag hörde aldrig av mig så av ren vänlighet frågade jag honom ifall han ville hänga med på sleaze night... jag trodde verkligen inte att han skulle hänga med på det utan bara vara där innan. vilket jag kände va helt okej. han e snäll och så men ... jaa han följde ju såklart med in där. Lite ville jag i början att han skulle med.

 

men sen stod han bara bredvid mig och drog iväg mig överallt. Och pratade inte med malin alls och jag visste fan inte vad jag skulle göra. typ stod längst fram vid scen och skrek bögjävlar mitt bland alla där alla hade ngn sleazeaktig stil. jag menar idiot?

Sen drog han dit en annan kompis som inte alls kunde svenska eller engelska som promt skulle ha malins nummer. och jag bara... men vafan be han sluta då.

och sen sa sebbe åt han tillslut och han blev sur.

Raw diamond fick man höra hela konserten. Men sen vare bara konstig stämmning. sen när sista bandet 44 calibers eller vad de nu hette spelade, kände jag fan att nu får de räcka! så då sa jag att jag lovat att hänga med några andra kompisar och sa att de kanske kommer känna sig utanför då... och bla bla bla. kommer inte riktigt ihåg vad jag sa.

men sen lyckades jag på nått sätt säga ngt som fick dem att gå xD inget taskigt.. men något som övertyga dem att de inte ville vara här eller nått.

Sen drog dem och jag hade sagt att vi skulle hem direkt efter sleaze night. Sista bandet var btw as grymma!

men jag och malin lyckades hitta några som skulle in te stan. sen sa vi att vi inte orkade vara där så vi gickte max för att gå på toa för att sen ta bussen hem.

sen satt vi i toa kön och pratade. och när det väl är malins tur kommer självklart sebbe ut! och jag bara... fuck! vad ska jag säga nu?! klockan var lix 40 minuter efter att sleaze night hade slutat.

han bara skulle inte du hem? och jag bara men jag var tvungen att hjälpa dem att bära massa saker. osv osv.

jag och malin ljög om saker hela jävla kvällen. de känns fan inte bra!
Sen i alla fall gick vi mot bussen så ser jag alex och axel och någon tjej.så jag går fram och snackar lite med dem. dem va verkligen AS fulla xD haha

 

sen ser vi tony och jakob på andra sidan torget och bara ååh dit kan vi gå.

sen blev de en massa saker där med, asså det var galet mycket som hände den dagen. mest tråkiga saker... men de löste sig i slutändan tror jag!

en kaotisk helg!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0