solarium

kom hem för några timmar sen från håkan firandet, det blev nån kopp kaffe och lite små prat om olika personer.
konstigt nog kom vi in på personer som hade dött?! 0.o vet inte hur det gick till men det var ett ganska intressant ämne faktiskt.
Hur det var när den och den levde osv. inte så att man blev ledsen, det var bara härligt att minnas det roliga.

nåja, har varit hemma nu ett tag, och har precis solat solarium och duschat.

sola var kanske inte det bästa jag skulle göra nu när jag är förkyld ;/ tänkte inte på det, men nu har jag fått feber också.
damn it.

jag har tänkt på en sak, det är sjukt många som blir förvånad och kallar mig rikemans barn när de ser att vi har bastu pool och solarium hemma ;s men jag tycker inte att det är så jävla märkvärdigt?

Huset har peter ärvt av sina föräldrar och förföräldrar, det har liksom gått i släkten hur länge som helst som det verkade i alla fall. Det betyder att vi inte alls har lån på detta stora hus som är mitt på en ladugård -.- mitt i ingenstans.
Alltså har man råd med lite mer saker, det hade nog alla haft om de inte hade haft lån på huset, gården eller något annat!mamma och hennes man jobbar inte mer än några andra, okej de äger ett eget företag och en lokal till ett annat ställe.
företaget äger de tillsammans, jag tror knappast att de tjänar så otroligt mycket pengar att man ska kunna kalla mig rikemans barn, i såå fall hade nog min ekonomi sett liiite bättre ut xD

haha

och jag tror inte jag är den ända som har solarium och så hemma, jag menar det måste ju vara fler? så jävla ovanligt är det väl inte?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0