Shit!!!

fan nu får jag lite panik, tänkte inte på att ta med mig skåp nyckeln till pappa heller, och vi har svenska om 15 minuter med surkärringen ;s

jag säger bara SHIT SHIT SHIT!!

precis när man börjat få lite bättre kontakt med henne och hon börjar inse att jag inte är en dum unge som skiter i skolan, så glömmer jag nyckeln och har inte tillgång till skåpet där jag har mina grejer.

Tror till och med att svenska sakerna är hemma hos mamma. Fan också.
jaja jag hoppas att hon inte blir jätte arg på mig, vill verkligen inte få dåligt i betyg på grund av att jag inte kommer överens med henne.

Det är egentligen fel av henne om hon bedömmer mig efter hur bra kommunikation vi har istället för att bedömma mitt arbete som jag anser är väldigt bra.
Jag hade liksom MVG i högstadiet i svenskan.

och nu känns det som att allt bara rasar för mig på grund av hennes inställning till hur jag är som person.
Även om jag inte snackar med någon och tittar bak för att bara kolla läget med de som sitter bakom mig så är det jag som får skiten!

"SOFIA DET ÄR JAG SOM PRATAR SÅ VA TYST" jag menar? jag sa inget alls. ta och snacka med de som verkligen pratar som hörs över hela klassrummet? bara för att jag sitter bredvid de som snackar hela tiden så är det alltid jag som får all skit?!

jag menar, skaffa glasögon med rätt styrka kvinna?

jaja jag måste sticka på lektion nu, önska mig lycka till eller vad ska man säga? 0.o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0