And I'm back!

yes jag mådde egentligen jätte dåligt när jag vaknade. men jag tänkte att jag kan inte stanna hemma en dag till, jag kommer missa alldeles för mycket, så jag bestämde mig för att testa i alla fall. får väl åka hem om det blir allt för jobbigt. Kommer få en jävla massa hostattacker som inte slutar förrän jag dricker eller äter något.

anyway, klev upp, tog en alvdeon och gjorde mig i ordning!

Trivs faktiskt ganska bra i sthlm nu för tiden, ett tag hatade jag staden, men i helgen har jag fått en annan synvinkel på staden, det finns faktiskt annat att göra där än att bara slösa upp sina pengar.
VILKET jag också gjorde men skit samma xD

jag hade det faktiskt jätte trevligt i sthlm!

Och höstlovet räddades med denna helg kan jag säga, så att jag i stort sett lovade att jag skulle skriva att det här höstlovet var det sämsta hittills stämmer iofs fortfarande. men efter denna helg blev det inte fullt så dåligt som jag trodde att det skulle bli ändå ;)
Men det var fortfarande det sämsta höstlovet hittills!

Bara det att i helgen hade jag jätte roligt.

Saknar dig Stefani btw <3<3<3<3<3<3


jaja nu sitter jag i skolan på datakunskapen, jag behöver inte göra ngt mer, tänkte fixa en speciell uppg som hade blivit lite konstig. men när jag frågade vad som var fel så sa han det och sen skulle jag göra en högertabb som jag skulle gissa mig fram till hur man gjorde när han inte ens har gått igenom om hur man gör.

anledningen till varför han ville att jag skulle fixa det själv var för att han själv inte kunde, den gubben asså?! varför är han datakunskapslärare när han inte ens kan uppg själv.
han satt hur länge som helst och bara hmmm hur gör man detta?!


Skaffaettjobbsommankanhantera.com?!

jaja ska få sluta nu tror jag. är ändå klar med allt!

Hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0