wihoo

japp idag började allt jävulskt jag inte ville denna vecka..

Nationella del C i matte som jag tror gick åt helvette rent utsagt. Sen hade man direkt efter det nationella muntliga i Engelska. Fan asså jag kommer sänka mig..

Yeah yea, hade i alla fall träning som inte blev så mycket träning med "mini" - bandet idag.
Längtar till torsdag!! :D då blire grejer!

Sitter med två kn'ckemackor framför mig som väntar på att få ätas upp och ett glas juice ;D
Smaklig måltid. och godnatt

// SH

ännu en dag ...

Nu sitter man här igen och försöker skriva något roligt.

Idag har bara vart en jobbig dag.Vet ni hur det känns att gå omkring dagen efter man stukat samma fot, på samma ställe två gånger och dessutom fått världens lårkaka på låret efter att nån ramlade på studsmatten och slog huvudet rakt i benet?

Det vet jag i alla fall, för det var precis det som hände mig igår och alla jävla skador förekom på STUDSMATTAN.
Så nu tänker jag vara en liten härmapa till Rix FM på morgonen med hissa och dissa saken.

Idag vill jag dissa studsmattor. Det borde vara säkrare på nått sätt... hur vet jag inte eller så borde dem aldrig funnits. Nog för att dem är super roliga att hoppa på. men NEJ alldeles för mycket skador.

Och det jag vill hissa idag är ingenting. Denna dagen har bara vart konstig. De ända positiva var väl att provresultaten man fick reda på var lovande. Jag hoppas verkligen att jag kommer höja några betyg. annars kan jag inte se ljust på denna dag.

Sen ni som fortfarande håller på med Johan frågor, påstår en massa hit och dit. bara lägg ner med det. Ni var inte där okej? och jag orkar inte med er. Det är verkligen jätte tötnigt att hålla på att gorma omkring och snacka skit om en för att man ska ge sig eller nått. 
Ni vet inte vad som är rätt och fel. Sluta vara så otroligt omogna och släpp allt. Bara låt mig vara.
Snacka skit gör bara omgivningen mer tragisk.

Japp nu väntar min härliga biologibok -.- suck! prov på torsdag.

Wish me good luck..
Puss // SH

I'm Back

Efter många om och men har jag äntligen bestämt mig för att börja blogga igen.

Jag känner att efter jag slutade blev det något som fattades. Det har int vart någon större skillnad på mitt liv och därför bestämmer jag mig för att börja blogga igen. eftersom jag faktiskt tyckte det var kul.

Grejen med att jag slutade var för att jag ville satsa mer på musiken och verkligen börja komma igång med det jag vill i livet. men jag räknade även ut att jag kanske måste gå klart nian först... och plugga på dem betygen innan jag startar. Just nu får musiken ligga och vila på hyllan. I alla fall hemma.
Eftersom att denna torsdag ska jag eventuellt börja sjunga i ett band som hörde av sig till mig som ville att jag skulle komma och testa. Deras stil är punk/rock... kanske inte riktigt min grej. men vi får se. alltid värt att testa. Just nu känner jag bara för att komma igång med det jag vill även om de är så mycket annat jag vill göra.
Jag har även en som ska hjälpa mig att spela in en singel som har många bra kontakter inom musik branshen.

Håkan, min bonus farsas systers man spelade förr i ett band och har alla grejer kvar och är super teknisk av sig. enligt mig... Han lovade att hjälpa mig att spela in en singel och sen försöka få kontakt med ngn som jobbar i en proffsstudio där jag KANSKE kan få spela in en riktig singel som jag sen skickar runt till olika ställen som sedan får kontakta mig om dem är intresserade. Jag är på väg i alla fall!!! en mycket bra början hur som helst.
Och denna onsdag ska jag även ha en privat lektion med min kör ledare som träning för High school musical konserten vi ska köra på storbrunn nån gång i början på Juni...

wihoo :)

Det har vart mycket som hänt de senaste veckorna när jag inte bloggat. och det har gått en tid.
Valborg helgen har precis slutat. Eller jaa  några timmar är det faktiskt kvar.
Men i alla fall jag har haft en mycket trevlig helg. Valborg blev verkligen lyckad och jag hade as roligt. Ett måste att göra om!

JAg kommer i alla fall börja blogga igen som sagt. men kanske inte lika intensivt som förr. Vi får se helt enkelt. Håll ögonen öppna!

Puss // SH

RSS 2.0