breakdown

Heeej :O jag tror att jag redan gjort reklam för de här grabbarna som spelar i Breakdawn!

Men ni bör göra det. dem äger fan!  
här är länken till deras myspace
 ---------->> http://www.myspace.com/breakdownsweden  <<<<--------

Och vill ni skratta lite åt några tjejer som har kul med deras låt så varsegod och njut!!haha sköna typer..
.Nu ska jag snart göra mig i ordning för sängen.
Puss och godnatt // simpleheart

Plagg från Lindex

okej, som många kanske vet har inte jag varit ett speciellt stort fan av Lindex. men jag var tvungen att titta om dem hade något. Inte mycket, men de jag mest behöver kan jag säga. som leggings och accocerarer (och hur man nu stavar det)

japp... men det här hittade jag i alla fall!:'


detta snygga bälte kostar bara 149:-


en snygg bh för 79,50:-


string trosa för 69,50:-


snygga leggings för bara 99:-


en söt kjol för 249:- (okej jag måste erkänna att den inte ser så bra ut här, men den såg as bra ut på och om man tittar närmare har den ett gulligt blommönster. nu ser den bara fläckig ut)


en snygg leopard mönstrad skraf för bara 99:-


snygga armband för bara 39,50 : -


dessa solglasögon ser otroligt fräsiga ut. lite pilot glasögon aktiga men ändå inte...
i alla fall dem kostar bara 49,50:-

Lindex  here I come!! för första gången på mycket LÄNGE!

Hoppas att ni också kunde finna intresse.
Pussar // simpleheart

HÖR UPP ALLA!!

Fredagen den 3:e april ska ALLA ha solglasögon på sig i skolan!
Kopiera och klistra in den på din bilddagbok, blogg och allt va du har!
Annars kommer du bli blind för resten av livet


haha omg , jag vet inte om jag kommer ha det :o Men det skulle vara sjukt kul om det vart så...

Jag har om det är soligt! hur gör ni?

Pussar // simpleheart

Horoskop för imorgon

hejsan
för det första vill jag säga förlåt för att jag var dum och la in en massa fakta på min sida om skol saker. det är meningen att man ska läsa roliga saker på min blogg. Jag har kanske inte lyckats så bra med det men jag kämpar!! Jag ska verkligen få till det på bloggen nu.
I alla fall... jag har hittat en jätte bra sida där man kan titta sitt horoskop...


såhär ser mitt ut för morgon dagen!


Planeten Jupiter påverkar ditt födelseår i den 8:de Solcykeln.
Din stjärnbild står i hus X.
Tur
Inget kan hota din ställning. Du har turen med dig och bör känna dig helt nöjd.
Hälsa Denna vecka passar ganska bra om du vill komma i bättre form. Pröva lugna motionsformer.
Ekonomi Idag kan du vilja vara generös men det kan få negativa effekter. Du tenderar att bjuda på mer än vad du har råd med för att vara snäll.
 Arbete Du ser kanske fram emot lite ledighet, men försök först att städa undan det nödvändigaste.
Kärlek På morgonen kan det kännas lite hopplöst när det gäller kärleken. Detta kommer att lösa sig och dagen kommer att få en fin avslutning.
Relationer Du bör vara medveten om att vissa av dina vänner inte tycker att de får tillräckligt med uppmärksamhet. Ett spontant besök kan vara uppskattat.


Det ser ju ganska lovande ut faktiskt! :D
Får se om det verkligen stämmer. Jag älskar horoskop. av någon anledning blir jag mer självsäker om jag läser dem. Jag vet mer vad som kommer hända. för att även om inte allt stämmer så har jag en inställning. för det som står ger en inställning. står det du kommer ha tur kommer jag bara tänka på att jag kommer ha det och sen så tänker man bara på turen och man får en bra dag. Man skapar sin egna tur genom att tro att man har det.
Lite svårt att förklara. men jag tror inte på horoskop så. Den ger en bara en inställning att sträva efter under dagen.
Detta ska jag börja med att läsa varenda dag. får se om jag kanske mår lite bättre och får bättre självförtoende. jag har en del som behöver byggas upp igen.

Vill du också göra som jag? så ta reda på allt om när du är född. tid och datum år och månad. :D
Sen är det bara att gå in på denna sida:
 >>> http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm  <<<

eller om det inte funkar så gå in på www.google.se
sen söker du på : horoskop!


I alla fall bandspelningen gick ju inte direkt som planerat. det var bara jag och läraren där.... de andra måste ha missat tiden eller nått?
jaja... men jag fick ett erbjudande om att på någon torsdag komma och sjunga med i min lärares band som verkar ha bättre koll på saker och är lite mer kvalificerade ( stavning?) jag hoppas att det kommer gå bra!!

Hejså länge // simpleheart

mer fakta om kärlek!! :D

fan efter den här veckan kommer man ju ledsna på kärlek :O

Man får roliga saker att låta tråkigt  xD hahah men de här var faktiskt ganska vettigt :P för det här stämmer?
så vill du veta om du är kär? läs detta?

Kärlekens Kemi.

Vad händer i kroppen när man blir kär?
När vi är kära så är det inte bara hjärtat som slår extra slag. Det pirrar också i magen sådär härligt skönt, men ibland också lite oroligt. När man ser honom eller henne, eller kanske bara tänker på personen så blir man också varm i hela kroppen. Man får
rosiga kinder och kanske även blir lite svettig under armarna.

Grodor hoppar ur munnen
Man blir väldigt glad av att vara kär och får ett stort överskott av energi. Tillståndet kan liknas vid ett lyckorus och alla problem är som bortblåsta. Man går helt enkelt runt svävandes på små rosa moln.

Men man kan också bli knäsvag och det blir nästintill omöjligt att stå still. Även händerna är svåra att hålla i styr. Man börjar plocka i håret och fingra på tröjan. När man öppnar munnen för att säga något till sin kära så är risken stor att man inte får fram ett ord, eller bara börjar svamla. Grodorna bara hoppar ur munnen. Man vill så gärna imponera men istället säger man något totalt innehållslöst.

Man gör konstiga saker
Kärleken kan som sagt få en att göra en mängd fåniga saker. Det hör heller inte till ovanligheten att gå omvägar hem från skolan för att få en skymt av hans hus, eller leta igenom hela telefonkatalogen efter tjejen på skidresan, fast det enda man vet om henne är att hon heter Emma och bor i någonstans i Växjö. Eller stå och prata vänd lite snett med tjejen som jobbar på McDonalds bara för att man en gång har fått höra att man ser bra ut i profil.

Dessa symtom är mer regel än undantag och drabbar alla någon gång. Men även om det kan vara jobbigt att vara kär ibland så är det en rätt skön känsla, och värt allt det pinsamma om kärleken är besvarad.


hoppas att ni blev smaratare // simpleheart


Östrogen... :p

mohahahahahah!! jag har tråkigt.
Sitter i skolan och vi ska skriva och förklara om olika ord :D
Just nu är jag klar och därför har man tid att göra lite som amn vill ett tag.
det här är det jag skrev.:

Endorfin är som kroppens egna morfin. Det är ett peptidhormon som kroppen tillverkar själv och som lindrar smärta.

Hormonet påverkar vilja att sova, äta och dricka. Endorfin utsöndras band annat vid stress och motion och även sex, förälskelse och akupunktur.

Endorfin utsöndringen kan leda till "träningsnarkomani" vilket är en kombination av ett kemiskt beroende av endorfin och ett psykiskt beroende.


Feromoner är enligt den första och mest accepterade definition substanser som sekreras ut av en individ och som tas upp av en annan individ från samma art, där substansen ger upphov till en specifik reaktion.

Feromoner är ämnen som tillverkas i kroppen och som organismer sprider för att påverka individens beteende.

Forskningen om feromoner kom igång relativt sent. Inte förrän i slutet av 1950-talet lyckades en tysk forskargrupp för första gången kemiskt identifiera en feromon. Nuförtiden har man en mycket god uppfattning av hur feromoner fungerar och hur de styr vissa djur. Speciellt nattfjärilen och gnagare har använts som modelldjur i dessa sammanhang. När det gäller människor och generellt människoaporna har man länge trott att dessa arter sällan eller aldrig använder luktsinnet i sociala situationer. Idag vet man att människoapornas luktsinne jämförelsevis är sämre än andra liknande arters. Studier har dock visat att prestationen i människans luktsinne inte har något direkt samband med luktsystemets struktur.


Östrogen är en grupp steroidhormoner, som mest betraktas som ett kvinnligt könshormon. Östrogen finns i kroppen hos både kvinnor och män, men i avsevärt högre halter hos kvinnor. Under puberteten är östrogenet viktigt för att utveckla kvinnliga sekundära könskarakteristika hos kvinnan, såsom bröst. Hos könsmogna kvinnor är östrogenet ett av flera viktiga hormoner i menscykeln, och har bland annat betydelse för hur endometriet, slemhinnan på insidan av livmodern, blir tjockare för att kunna ta emot ett befruktat ägg. Östrogen är också viktigt för benstommen och centrala nervsystemet, och det skyddar mot hjärtinfarkt vilket förklarar varför kvinnor inte är lika drabbade av denna sjukdom som män, men också varför största delen av kvinnors skydd mot hjärtinfarkt förefaller försvinna efter klimakteriet. Hos män är östrogen viktigt för spermieproduktionen."För övrigt är jag fullt normal!
Efter skolan blire att spela med bandet :P  Får se om becca hänger på, jag tror inte det. Hon var tydligen tvungen att plugga. men heeey det funkar andra dagar. hoppas på helgen!!!

LÄNGTAR till lördag... stoooor shoppa...
:O När jag kommer hem ska jag sätta mig ner och titta vad som finns på andra kläd sajter med... finns lindex?
Puss // simpleheart


bara för att jag har tråkigt!Lovar du att vara ärlig? yes (:
Du heter? Sofia
Smeknamn? Lejon. Simpleheart, grisfia
Låt just nu? Panic! at the disco - she's a handsome woman
Beroende av? Mode har det blivit på senare dagar.
Vad behöver du mest just nu? träna,
Vad tror folk om dig? säkert tycker väl folk att jag är knäpp, men samtidigt snäll? aningen feg. xD haha jag vet inte. jag är mig själv och bryr mig egentligen inte om vad folk tycker. men,,, jaa. jag vet inte vad folk tror om mig.
Stämmer det enligt dig själv? Jag har som sagt ingen aning.
 Vad får du oftast komplimanger för? för att jag sjunger bra, för mina ögionen, ibland kläderna, vissa bilder,..
Vad säger du för att imponera på någon? jag försöker inte imponerna, Jag är mig själv och ser vad som händer. leave me or not!
Hur imponerar man på dig? man är sig själv. och har humor.man låter en tycka vad man vill och inte håller på och är arogant.
Brukar du skratta för dig själv? ojaaa xD det händer ganska ofta. Ibland åt saker som inte ens är roligt. som mina rosa ,blommiga tapeter hemma hos pappa. dem är iofs väldigt roliga... men haha
Vad står det i ditt senste inkomna SMS? ja, Jah tar det sen.
Brukar du bli för full? Nej jag drack senast i oktober vilket kommer bli den sista gången på ett tag.
Har du någonsin varit full? jaa det har jag.
Är du allergisk mot något? mot mycket. mest pollen och hästar sen är det hästfoder som höö och timochtej... massa sånt där skit så den här perioden på året är inte den roligaste måste jag säga.
Har du haft sex idag? nope.
 Nästa mål i ditt liv? att klara att sjunga min egna låt på skolavslutningen utan att göra bort mig totalt xD
Hur svarar du i telefon? Lejon, heeeeej, a det är sofia.
Vem ringde du senast? jag kommer inte ihåg andreas kanske.
Vad sa den du senast pratade i telefon? hmm, jag tror det var att min bror inte skulle lägga sig för än mina föräldrar kom hem...
Antal sömntimmar inatt? 6,5
Sov du ensam? japp

 Tycker du om din pappa? jag älskar honom! Efter allt bråk har vi kommit närmare varann. Han är bäst!


Brukar du komma i tid?
jaah
När mår du bra? På the ark konserter och med vännerna.
När blev du fotad senast? Skulle inte förvåna mig om becca smygfota mig i helgen?annars var det nog ett tag sen.
Hur känner du dig nu? pigg som tusan. jag skulle kunna springa lite till faktiskt.
Vanligaste färg på dina kläder? jag har oftast olika. jag gillar att varier.
Vad tycker du om fötter? mjaaa dem är lite ivägen ibland...
Är du smart? beror på i vilka samanhang. jag är smart i skolan men störd när jag kommer hem,..
Är du aktiv i skolan? jag gör mitt bästa
Vad saknar du? Per Tengstrand, Ola Salo, Stockholm, Pengar, utomlandsresa osv... jag kan forstätta i evigheter.
Hade du en bra kväll igår? jag satt i en bil xD
Favoritdryck på morgonen? juice eller te.
Är du blyg? NEJ verkligen inte.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej jag vet inte om jag tror på kärlek överhuvud taget.
Har du spytt offentligt? nej jag har aldrig spytt i hela mitt liv.
Vad skulle du gjort om du var kille för en dag? Jag hade nog vela se vilka skillnader det är på killar och tjejer i sättet? INTE fysiskt som säkert några kommer missuppfatta xD haha, men jag vet inte.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv? Michelle, Rebecca och Malin knutsson <3
 Är du nöjd med ditt liv? Man har sina perioder.
Vad skulle du vilja ändrå på? Jag vill bli smalare.


puss och kram nu vet ni mer om mig tjohej// simpleheart

Träningen = avklarad!

Hejsan hoppsan, nu har jag tränat bort min ilska som jag hade tidigare.
Det är alltid så. ÄR jag sur är jag mer envis. Vad kan passa bättre då än en spring tur?
15 minuter körde jag... 4 minuter speed åtta, 2 minuter speed 9, 6  minuter speed 10 och de sista minutrarna gick från 12 till 14.

Jag ska öka mer och mer för varje dag.

ni kanske inte förstår de där speed grejerna. men det är hastigheten.. och 14 så springer man typ as snabbt.. men njaa..jag kan inte säga att man kutar men. jaa!!

nästan kanske. neeej jag vet inte ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen efter att ha vilat med att titta på kläder på internet som ni kan se här nedanför =)
Hoppas alla haft en bra dag?

vädret har vart okej... hur har vädret hos er varit?

Puss // simpleheart

Hejsan jag vill ha

eftersom jag har lovat min syrra att stor shoppa i helgen är det läge att börja planera och räkna pengarna. jag har redan börjat titta på de saker jag vill ha och hur mycket dem kostar på ett ungefär så att det inte tar allt för lång tid sen. jag vill inte handla allt på en och samma dag. jag vill hinna gå länge. men det är syrran vi pratar om och hon lednsar snabbt. så nu har jag spenderat lite tid på H&M sajten :d och hittade några tjusiga plagg... vad tycks?


denna snygga linne/tunika kostar bara 149 :-


dessa kostar 298: - jag har spanat på dessa länge i katalogerna m.m (:


den ser as ful ut såhär men den såg snygg ut på modellen i alla fall och den har rea så den kostar bara 149: -denna såg också ganska kul ut på bilden till höger, men visst var den fräsig på kroppen? 349:-


en enkel tröja för 98 :-


hihi jag tycker dem var as coola (a) bara 149:-


och hej jag hittade en jacka som jag kanske gillar mer än själva skinnjacks idéen jag har på huvudet.
den är snygg, har lite glansigt tyg det är som lite glidigt,... och den kostar bara 249:- 


198:-  jag menar hallå? hur kan man sälja ett par snygga skor som dessa för 198:-  det är sjukt billigt. får se om jag slår till. jag är inte direkt i behov av skor... men (a) man kan ju bara inte låta bli! right?


Ingen kommentar (a) men .... jag gillar dem ^^ 298:-


och till sist den snygga t-shirten för 149 :- ^^

Klart att jag inte kommer ha råd med allt... men hallå... :P H&M här kommer jag?

// simpleheart

egoismen?

Japp... Egoismen. ett nytt ord som ploppade upp i mitt huvud under dessa förhållande. en religion som min familj måste vara djupt insatt i...

Orkar inte ens förklara.

nu är man hemma,  becca kunde tyvärr inte följa med...
men vi hoppas på att vi lyckas bättre med det imorgon.
Just nu är jag bara förbannad. Jag går och dampar loss på allting. Konstigt med allas betéende. sen klagar dem att det bara är jag. det låter kul.. ojoj!

Ska ut och hoppa av mig lite, sen in och springa av mig lite  OCH sen in på mitt rum och köra styrke..
JAG SKA GÖRA ALLT IDAG! inte en enda sak ska slöas med.
IDAG ska jag köra hårt.


man måste vara igång för att hålla sig i form!


// simpleheart

kärleksvecka i skolan§

Eftersom vi har kärleksvecka i skoolan nu så kan det passa att man skriver om lite kärlek.

"Du kan inte äta, knappt sova och det känns som att hjärtat bankar så hårt att det skulle kunna hoppa ur kroppen. Att vara kär påverkar kroppen mer än du tror"

Evolutionistisk synsätt.
Det handlar om sexuell selektion och att utveckla organismen genom konkurrens.
Till och med vår förmåga att känna empati och andra känslor går allt ut på att parningen ska bli av med en optimal partner för bra avkoma.

På svenskan fick vi ägna lite tid åt att skriva kärleksdikter. Här är mina jag lyckades med:

"Glittrande tårar faller ner för min kind
av kärlek och lycka med tanken om att du äntligen är min"

"Din blick fäst vid min
En känsla av din närhet som får mig att smälta.
Stanna i min närhet, jag är föralltid din."

sen får man ju tycka vad man vill om dem dikterna, men jag blev väl rätt nöjd. de skulle skrivas på några hjärtan som skulle klistras upp som en bår på väggen i matsalen där hela skolan skrivit dikter. Vilket tydligen var ett måste för läraren drog över 5 minuter på lektionen för att en inte lämnade in sin. så hon tog det ganska allvarligt...
tack!

Skit samma... Just nu har vi biologi och jag är allmänt sur idag bara. trött och jävlig. klockan är egentligen bara fem i tio och jag vaknade med andra ord redan klockan sex. hemska tanke!! jag orkar inte :(

men nu ska jag göra annat puss!!
// Simpleheart

Hemma igen!

Hejsan!!

nu sitter jag här igen...
klockan är halv tio.. egentligen är den bara halv nio men dumma sommartiden tog en hel jävla timme på denna dag. -.-

som kanske inte var så underbar som jag trodde imorse. jag har huvudvärk och jag är jätte trött... och hemresan var annorlunda xD

Det ända roliga var typ att Becca var med.
DE dåliga var att peter alltid är så ego när det gäller vad man ska lyssna på i bilen. så.. ja man satt och lyssna på fucking jävla sport radio i stort sett hela vägen hem. då blev jag less och satte igång egen musik som jag och becca satt och digga på. men de dumma är ju bara att man hörde radion med de andra örat så det blev dåligt ändå.
sen höjer han när en tråkig gammal gubbe pratar -.-

JAAH!!! JAg blir tokg

Imorgon kommer nog becca med mig hem, så jag ska städa lite innan jag somnar...
och sen måste jag fixa kläder jag ska ha på mig imorgon. det var tänkt att jag skulle sy in en tunika som jag ville ha. men jag hade ingen ork. snälla kan sommaren komma snart så jag kan använda mina andra skor än mina gympa dojor.
JAg har värsta idéerna i huvudet.

men jaa...
vi ser vad jag tar på mig imorgon., Puss // simpleheart

Söndag - Sommartid

japp, nu sitter man här igen...

Idag vaknade man elva. men enligt pappa var klockan tolv, så jag var ganska sur över att han väckte mig tills jag insåg att klockorna ska ställas in till sommartid nu ju! nu försvinner alltså en timme på denna underbara dag bara sådär. korkat

snart ska jag möta becca och sen ska vi å¨ka till åkersberga. det känns skönt att ha någon att åka me <3
sen kommer mamma och hämtar oss i åkersberga för att sen åka hem till östhammar.
smidigt och bra
plus att man sparar pengar för det ;D

jaja... vad ska man mer hitta på idag?
jag är grymt trött trots att jag la mig tidig och vaknade sent idag. jag känner mig allmänt seg och har inte ork till något alls.

vi ser hur det går.
nu ska jag fixa det sista... puss // simpleheart

lyckad " film kväll! "

det känns som att jag bara blir mindre och mindre aktiv på min blogg.antagligen för att jag kanske äntligen har skaffat ett liv bortom datan? åtminstone lite...

haha... i alla fall, filmkvällen idag var sjukt bäst, det blev ju inte mycket film, och vi hade svårt att komma på VAD vi skulle göra. men tillslut fick ju becca den brillianta idéen om att alla skulle brottas. killarna mot tjejerna (OFC)

Jaja, jag var ju rädd att jag skulle åka på storstryk så klen som jag själv tycker att jag är. men träning ger färdighet. och Sebbe och andreas klaga på att vi inte var normala, vi hade  något fel och de babbla om att vi var satans döttrar. för att vi båda är så starka. och dessutom tjejer. sen var det något mer han klagade på , men det minns jag inte. kul var det i alla fall även om vi inte gjorde mycket så var det mysigt att bara hänga med dem.

haha..

Jaa. imorgon åker jag hem . den här dagen har verkligen bara flygit iväg. jag menar hela helgen har det.
men skönt att det snart är påsklov. vafan det är bara en vecka kvar. och sen onsdagen åker jag upp till kiruna. fett nice asså.

men jag vet inte, jag måste få tag i några gamla kompisar däruppifrån så jag har något att göra bara. har typ tappat kontakten med alla. vilken är HEMSKT!

Nu ska jag natta här... i alla fall försöka. jag är trött.
puss och godnatt // simpleheart

lördag

tro det eller ej men det är en lördag och jag vakna redan vid nio och gick upp och tog och duschade. nu ser jag ut som ett freak i håret. men jaa.. jag får se till att göra nått åt denna katostrofala syn xD hahahahahaha


men i alla fall, snart ska jag fixa mig och borsta tänderna och sånt.
ska ju senare idag hänga med andreas och sebbe och becca hemma hos sebbe och se på filmer :D massa skoj!!
Längtar som fan ^^

Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra fram till dess. för de andra här ska åka till ikea och tönta sig. men jag har ingen lust att följa med så jag blir hemma. först tänkte jag åka te skärholmen. men jag kom på att det kanske inte är en sån bra idé nu när jag precis fått min måndaspeng och jag lovade att sara o jag skulle shoppa till helgen som kommer. så jag ska nog stanna hemma och göra något. jag kanske tränar lite eller nått.. fram tills de andra hör av sig. ^^

men jappp....
ha en trevlig lördag <3 puss på er alla // simpleheart

STOCKHOLM

TJAA nu är man äntligen framme

de va fan panik innan... :o men vi kom iväg från östhammar, och nu är jag i sthlm med pappa och becca är förmodligen hos sebbe nu (:

Imorgon ska bli fett nice. ser verkligen fram emot det. JAG träffade också Andreas. Och han var inte alls som jag trodde :I POSITIVT!!!! :D:D:D

Han va fett snäll och jaa (A)
Jag längtar som fan tills imorgon.
Här har man precis ätit middag och jag är seriöst propp mätt.. jag jag måste sluta äta så mycket.. :O det där med att äta bara tills man inte behöver mer. inte tills man e sepe mätt som jag är nu... det funkar inte så bra xD

jajajajaja!! :D som sagt.. längtar. men nu ska jag göra annat. typ vara social med familjen eller nått!

Puss// simpleheart

p.s Troligtvis MVG på engelska novellen i NP (:

Stockholm imorgon :D

Jippie vad jag längtar tills i helgen. Becci ska med te sthlm och träffa sebbe...
sen på lördagen ska vi umgås lite och så. jag hoppas vi hittar på något skojsigt :p

I alla fall, jag ska ta och packa nu efter att ha övat lite gitarr :D kläder, smink, massa saker ska med helt enkelt och jag och becci åker direkt efter skolan :D jippie ^^
Jag har tvättat mina kläder idag så jag kan ta och packa ner rena och fina kläder till imorgoon :D
Jajajaajjajajaja!! snart ska jag sova. så jag ska bara skriva klart det här onödiga inlägget.

vafan skriver jag bara om mina dagar btw? detta är bara tråkigt att läsa om.  det vet jag. det tycker jag själv.

jag ska börja bli mer kreativ och skriva om roliga saker. tankar kring saker och ting. ge tipps på saker och så vidare och så vidare...

Jaja! det tar jag en annan gång. jag ska börja med det lite smått och sen får jag se vad som händer om jag lyckas utveckla det eller om jag kommer återgå till detta tråkiga skrivande. det är inte ens kul längre att skriva om dagarna, det känns som om det är samma sak om och om igen.. -.- tråkigt

Men japp!

packning, sova, snark , vakna, skola, sthlm :D

Bye bye bitches :D

Skolan torsdag

hejsan.

Just nu sitter vi och skriver vi på svenska arbetet som ska vara klart idag.
Jag  har nyligen blivit klar med allt. och det ser ut som att jag kan lämna in arbetet i tid.

Jag har inte läst klart min bänk bok men ändåså skrev jag en mycket bra bokanalys xD
jag är åtminstone stolt över mig själv över att jag gjorde den!

Panik  ändå :o

nu ska vi äta lunch här.
Puss // simpleheart

Risifrutti förpackningen är dumt

Jag satt nyligen och tog mig en risifrutti efter att ha tränat lite, snart ska jag hoppa in i duschen.
Men jag tycker dem är både snåla och onödiga med sylten som dem har i den pytte lilla asken. :o
Först. Det räcker inte till alla tuggor med vanilj saken och man får dessutom inte upp allt för att sylten är i hörnet på botten av den lilla plast skålen. Men det är inte ens en skål det är en ihålig kvadrat som man kommer med en stor sked och ska försöka skrapa väggarna på sylt för att få det till de sista tuggorna. men fan heller. Man får inte upp mer än det man hade på skeden när man stoppa i den.


Luft.

Vad är det med folk? det är både pytte lite sylt och sen får man inte ens allt. då kallar jag det slöseri?
och jag tycker inte heller om att vika upp den där sylt saken och hälla allt i vanilj saken :o det blir inte samma sak och jag tycker det smakar äckligt xD samma smak men ni fattar inte

så lika men ändå så olika som man brukar säga..

I alla fall!!!
Dags att skaffa en nyförpackning kanske? :o jag blir jätte irriterad

Nu väntar duschen för mig.
sen äre natti, natti

hemma hos rebecca efter den kortaste dagen i skolan

hejsan! idag... idag idag idag idag idag idag
hmmm.... åååh ass jag har haft en kul dag :D men jobbig :O:O:O

Just nu är jag hos rebecca och vi arbetar med svenskan. OCH JAA vi gör faktiskt det :O

Vi hade nationella prov idag på morgonen och det gick väl sådär xD hahaha det märks att man bara använder lexikon på lektionerna :o så jag och becci bara hallååååå xD
Jajajajaja... Jag tror det gick bra trots allt.

Sen hade vi matte -.- ooohh du dumma jaja... :o
den matte läraren måste vara den sämsta.. fyfan det har varit jätte varmt idag också :o man har känt sig som en svettig dromedar som vandrar ute i öknen :o

ojojoj

Jag förstår inte hur jag överlevt. Sen efter lunchen hade vi rast och jag visade några i klassen min snygga I like to move it dans
det gick bra till en början men sen blev jag alldeles för fnissig.
Jag försökte folk att sjunga med

Ni vet tänk Madagaskar !! I like to move it, move it... :O osv :O
Men ingen verkade förstå... jag tror tove spelade in allt xD men allt hon fick med var typ en skrattande Sofia som slänger med armarna hit och dit i leggings och linne. och försöker sjunga den otroligt härliga sork låten från madagaskar.

Fan jag måste se den snart  :o
Sen hade vi Spanska och vi satte oss i ett varmt och gosigt rum... det blev fan för varmt efter ett tag. så dum som jag är öppnar jag fönstret och jag får nästan en hjärtattack när jag kommer på att jag glömt ta allergi tabletterna :o
jag kände hur ögonen började klia. ni vet pollen säsongen nu fan...
och sen bara hur allt blev suddigt  och sen svart och sen bara snurra allt...
haha okej kanske inte såå.. men det klia fan i ögonen :O så jag stängde fönstret snabbt som fan.

nu har jag i alla fall fått en alergi tablett :o
Härligt!

nu ska vi jobba vidare.

Pussinuss på alla // simpleheart

haha ni är för härliga!

Detta är min vän hannes till vänster på denna videon... och hans vän xD

hahahhahaha så jävla sköna xDJapp (: där har vi deras musik smak.... (:hahahahahhaa och den här videon...
asså jaaaaah,


Folk säger att jag har konstigt garv :D hahaha fan va skön simon verkar vara (:

Fy fan jag tror jag dör xD
Puss // simpleheart

På tal om New York...Hej jag vill flytta....

är du en av många som vill hjälpa världen? varför inte börja med detta?


är du en av många som vill hjälpa världen?
varför inte börja med detta?


Klockan 20.30 - 21.30 kommer många i världen att engagera sig och släcka allt elektroniskt, lampor datorer, tv'n allt!

Kommer du vara en av dem?

Om jag kommer ihåg ska jag definitivt vara med och "hjälpa" till.

Glöm inte bort tiden!
20.30 - 21.30
Lördag!

För att göra det hela lite roligare så kan vi be många engagera sig så mycket som det bara går. För att hur kul vore det inte att tillexempel se hur Stockholm ser ut när allt är släckt?
Ta kort före och efter och se skillnaden!

I New York. (Staden som aldrig sover ) Har man enligt en tidning jag läst tänkt stänga av all elektronik... Jag förstår inte riktigt hur det kan fungera? Om det händer en olycka, och larmet inte går för att det inte finns någon el. och man kan inte heller ringa efter brandkåren eftersom att telen inte fungerar.
Så hårt kanske man inte behöver ta det? men alla lampor och datorer...tv'n och sånt som inte är risk för säkerheten kan man ju stänga av?

Samma information från en annan sida!


Lördagen den 28 mars 2009:
 Earth Hour

Var med och släck lampan under Earth Hour 2009 Bli en av en miljard människor över hela världen som släcker lyset den 28 mars 2009 klockan 20:30-21:30.

 - en global klimatmanifestation

Det började i Sydney och har spritt sig över hela världen.
Extra viktigt i år för Sverige under ordförandeskapet och med en internationell klimatkonferens i Köpenhamn.

* Släck lampor (utan risk för säkerheten) och sprid information om Earth Hour
* ProCivitas sprider information om Earth Hour till alla elever samt håller släckt på internatet under kvällen.
* Ta kort före och efter Earth Hour på nersläckningen och skicka in.

www.wwf.se och www.earthhour.org

Tisdag

Hejsan!

Idag är det tisdag... men jag tycker inte alls att det känns som det. varför vet jag inte. men det är säkert något som rubbat till min hjärna så att den inte hänger med. Jag vet att det är tisdag men vill inte tro det xD
säkert för den där fredagen vi fick ledigt på. Torsdagen var som en fredag och fredag blev en lördag och lördag blev en söndag. och sen söndagen blev som en måndag och då trodde jag fan att de va skola. så det känns typ som onsdag idag. Ja det gör det!
Idag är det onsdag för min del. xD

I alla fall, när jag väl kom te skolan så hade ju jag ingen koll på vilken dag det var. Bara att det var skola och jag var rvungen att stiga upp tidigt. så dum som jag är så tar jag inte med mina gitarr böcker. Jag brukar alltid hålla koll på saker och ting när det är saker inom musik. Men fan heller, Idag var jag bortom all kontroll xD
Lektionerna fattade jag inget alls av. det kändes som om man kom in och satte sig och fick sluta direkt. Konstigt som fan... det känns inte ens som om jag vart i skolan idag? 0.o

Söt Linnéa i skolans fula korridor (:


I alla fall, sista saken jag gjorde innan jag åkte hem från skolan idag var att gå till martin och öva på min och malins egna låt, sen fick jag höra nån melodi han kokat ihop som han behövde hjälp att göra en text på :D
Wiiie! jag är glad att han tror på att jag kan göra det så att han frågar mig. så nu blir det bara att jobba på det och se om jag kan fixa till någon text. Det är inte alls lätt... men jag ska försöka. första gången jag ska skriva en text på en melodi.
Jaja!! vi får se hur det går.

SEN är jag jätte stolt. Jag fick reda på hur musik provet gick för min del, Han rättade mitt prov snabbt medan jag var där och väntade på bussen.
MVG+ Allihopa. Det stämmer. Full pott och sen hade jag skrivit mycket mer än vad jag behövde. vadå tre frågor fick man på provet? och jag rå pluggade dagarna innan. Då ville jag visa det och här har man resultatet :D MVG+ :D:D:D:D
Jag hyperventilerar.

Jajaa!! Jag har en svenska bok att läsa ut i alla fall. Som ska vara utläst till torsdag och dessutom ska jag hinna skriva en bra bokrecention. Lycka till.... Jag har inte ens läst halva än -.- eller okej... halva har jag läst. men vadå? fort farande några hundra sidor kvar. Jag och mina val av böcker...

Puss // simpleheart.

Är du överviktig? :o ta reda på det här!

Hej igen. Ett sista inlägg innan jag drar täcket över mig och släcker lampan. Trots att jag inte vill att denna dag är slut.. av någon anledning..

Jag har i alla fall pratat en dryg timme med min gode vän Andreas nu (även kallad Andrew), Det var verkligen otroligt länge sedan. Och som alltid var det jätte kul. Han är en sjukt härlig person.
Jaja... Jag ska köra några styrke övningar till, innan jag hoppar in i duschen och efter det börjar göra kväll..

Jag har kollat min BMI btw.

Och jag har 19.7 enligt en tabell så är jag precis på gränsen mellan underviktig och normalviktig...
Jag tycker inte att det stämmer alls om jag tittar mig själv i spegeln. Men okej.

Vill ni också titta om ni är överviktiga? eller underviktiga... eller helt enkelt vilken BMI ni har.
Så går ni in på den här länken som jag gjorde och skriver in det som behövs.
Ålder,vikt och längd.

Så ta reda på det innan du går in på ---->   http://tappa.se/public/private/   
Som jag tillexempel: Jag är 164cm lång. Väger 53 kg. och är 15 år.
( Men eftersom jag tränar, så vill jag helt gå ner nått kilo till. Jag anser inte att jag är fet. Det är bara det att jag tycker det är snyggt och för att jag vill. )

Där kan du även bli medlem och få tipps om hur du ska träna bra och så. Jag är själv inte medlem dära. Men jaa... det verkar ganska bra om man tittar på startsidan det kostar om man är medlem i mer än tre dagar..
Men att testa sig själv är helt gratis. Så prova på :d

Puss // simpleheart

Hemma igen och löpbandet väntar

Tjabba, man e ju hemma nu sen några timmar tillbaka. Egentligen borde jag ta mig tid att läsa ut svenska boken. men jar har varken lust eller ork till det. Istället låg jag och slappade framför tv'n till middagen när jag kom hem.
Jag har vart sjukt trött de senaste dagarna. och jag märker att jag får för lite sömn och att jag sover oroligt.

I alla fall, trots tröttheten ska jag springa nu. Så på med löpardojorna sen väntar löpbandet. Efter det kommer jag nog träna något annat med sen väntar duchen.

Och sen blire att för första gången redigera bilder som jag och sara tagit. xD
Inte första gången jag redigerar. men första gången jag och sara tar bilder somjag kan redigera. Några vart flopp vissa vart flipp ;d som vanligt ^^


Jahaaaajaa... Nu ska jag dra :d
Myspuss// simpleheart

Måndag

Tja nu sitter man i skola på hål timmen som vanligt. Tillsammans med Rebecca,

Vi har hunnit ha No och lunch redan... Lite svenska och Klasstid.
Jag hade som vanligt svårt att gå upp på morgonen.
Men jag sitter här så på nått magiskt sätt steg jag upp och gjorde i ordning mig. Eller nej jag gjorde aldrig det. håret ser ut som ett kråkbo och sminket är rent utsagt åt helvette.

Jag måste börja stiga upp tidigare så att jag har tid att fixa mig bättre.
Aja. Nu ska man plugga spanska glosor hära. Sen har vi spanska. då jag rebecca och tove ska hålla i en lektion....

Önska mig lycka till.
Puss // simpleheart

myskväll

Hejsan Vad ska man hitta på nu då? när rummet är halv klart städat och bilderna är tagna?

Jag blev ju rastlös?
Sååå.. det var tänkt att jag skulle springa idag. men jag har hoppat för mycket studsmatta och har jätte ont i huvudet. så jag tror jag får köra hår träning imorgon istället.
Pollen börjar komma nu, det känner jag verkligen. Näsan rinner, ögonen rinner. Huvudet dunkar... jaa. så fort jag går ut.
usch det är ju inte kul asså. och tabletterna gör mig bara trött så vad gör man.

Men hellre trött än att man mår dåligt. man känner sig fan förkyld...
Men, men, lev med det.
I alla fall, jag tror jag ska ta och sola lite idag. sen basta och sen ta en lång varm dusch. Usch så mysigt. sen ska jag måla naglarna och göra ansikts mask. Hår inpackningarna är slut så det kan jag inte göra :(
Mitt hår skulle verkligen behöva det just nu. men neej när man behöver sakerna då är det alltid slut eller svårt att få tag i.
om man inte behöver ngt så får man det hur lätt som helst,
Har ni tänkt på det?

jajjaaa, sen blire nog mys framför en film. åtminstone för min del.
Puss // simpleheart

Lekte modell :D

Hejsan nu är det söndag. Imorgon börjar ännu en vecka i skolan. Fy fan jag fattar inte hur jag ska orka med det. men jag överlever nog på nått sätt.

Jag var jätte trött igår. Somnade redan vid 12 efter att jag motvilligt satt och tittade på jönssonligan med familjen.
I alla fall. jag sov till elva. sen väckte mamma mig och sa att mommo och moffa snart skulle komma med en soffa till mig de haft i sin gäst stuga men som de inte längre ville ha. så hej jag är bra och fick den. den är as skön. så det var bara att stiga upp och äta frukost och sen börja mublera om igen.


men hej jag hatar färgen på soffan, så jag ska fixa nått tyg att täcka över den med (: så att den passar in i rummet. det är typ konstiga färger i mitt rum och jag har inte direkt det tema som jag vill ha än. mend et kommer så småning om. man tar lite små saker i taget så att det sen kommer att se bra ut... xD

men i alla fall den förra byrån flytta jag över till garderoben. så nu har jag plats för mera skor. så jag sprang ner på nedervåningen och tog alla jag hade och hittade.
Men ändå fick det inte plats. -.- så jag är lite deppig. jag måste för det första skaffa mer skor och mer plats för dem. så jag tror jag ska fixa en till byrå som ser ungeföär likadan ut och ställa den under den andra galje hängaren.


jag har as lite skor :'( jag måste verkligen köpa mera.

jajaj i alla fall innan jag började städa i mitt rum och mommo och moffa hade kommit så fick jag för mig att jag ville sminka mig jätte mycket och sätta pärlor runt ögonen, med en lite annorlunda frisyr och en fin klänning med håliga sturmpbyxor oh en fladdrig sjal till. för att sen gå ut och leka lite modell med min syster som fick ta bilderna xD
såhär blev några av dem :
Puss // simpleheart

Babben o Co

hejsan alla. jag såg nu att många ringt till min mobil och messat att di leva och ola är på ettan :d

Tack så mycket. men det missar jag inte i första taget, Mina två största idoler i ett och samma program nej du (:
så dum e jag inte... jag satt och tittade på det programmet och spealde in de mesta och tog lite bilder med xd hahaha jag hade lite seperyck.
Sen käka jag glass med hallon och grädde. wow vilken fettmabomb, men om jag fortsätter träna som jag gör och gjort nu i tre veckors tid så gör det inget alls.
Hörrni våren är ju nästan här! kan ni fatta det? jag var ju ute idag och hoppa studsmatta i bara en tunn tröja utan att frysa :d jag är helt chockad (:

Men vi i Östhammar är segare än andra :( jag e lycklig över 3 plus grader nu, men det kanske man vant sig efter kiruna där de nästan inte e plus grader på sommaren. I alla fall... i uppsala verkar det som omsommaren redan har kommit. de e fan 13 plus dära. :o avis! där kan man nästan ligga på stranden och sola fan :D

^^

jajjamen.. men nu ska jag göra annat hära. Hoppas alla har en trevlig lördag?
Puss // simpleheart

Emil look alike :p har ingen bild på emil men detta e sjukt läskigt.

haha jag tycker alexander här nedanför e sjukt lik emil? För er som vet hur han ser ut...
Jaa...
jag tycker detta är skrämmande i alla fall :o

Sara och jag bara: åååh sen när tog emil ego bilder.. vänta... de e inte emil :O
// simpleheart

hemma

nu e man hemma igen, och jag åkte hem redan vid 12, saknar redan Cassi
jag hade verkligen jätte roligt o detta är något vi måste göra om fan! :D

Japp, jag har precis kommit på att snön börjar ju gå bort nu, så jag gick ut för att titta om all snö på studsmattan var borta. Och se det var den :d torr och fin. så jag tog mit tid och hoppa litepå den xD bra fettförbränning ^^ hahahaha
har tänkt springa idag med, vi får se hur det blir med det. jag orkar verkligen inte känns det som, så jag tror det blir imorgon istället så kör jag styrke träning och så idag istället. Sen måste jag träna min sång röst med :D träna på lite låtar vi ska ha på high school musical. får se om det kommer bli flipp eller flopp av det. låtarna e verkligen inte i min tonart. men vi får väl se :d

jag ska göra mitt bästa i alla fall.
och nu har jag kommit på varför per var i stan igår.
Vi hade invigning på ett nytt piano vi använder med bland annat kören och angelica min sång lärare berättade att några kända pianister skulle komma och spela. och Per var en av dem. de ända hon sar var väl att de skulle komma en jazz pianist på lördag, och det var han hon rekomenderade.

så jag hade inte på tanke att någon person som per skulle komma till lilla östhammar för ett piano. men fan vad dum jag är. Jag skulle frågat. så nu e jag lite sur över det :/ men, men. Jag fick ju åtminstone träffa honom! :D <3

nu ska jag öva låtar.
Puss // simpleheart

Grattis Kari Summer <3

IDag är det ju faktiskt ingen vanlig dag... ingen vanlig lördag.


Det är världens bästa Kalles Födelse dag :D
Hipp hipp hurra!!!

hoppas du får en bäst dag.
Kraaaaaaaamis // simpleheart

lördag

vad händer med alla idag dåra?

ska ni hitta på ngt skojjsigt :D ?


Puuuusss // simpleheart

hej!

jag är fortfarande skakis över att ha träffat per tengstrand i Östhammar så sent på kvällen. just dem minutrarna jag var där så var han där samtidigt.

vadå ödet?

i alla fall... nu har jag och cassi sovit lite grann... vi satt och titta på tv igår innan vi somnade. eller innan jag somnade. precis när jag somnat hade cassi tydligen blivit jätte pigg och vart vaken ännu längre. hahahaha stackaars liten.
Hade tittat på skräckfilm och komedi innan hon äntligen kunde somna. otroligt att jaginte vaknade måste jag säga.
Nästa gång får du väcka mig gumman!

I alla fall vi såg på en film tillsammans som heter [rec] fy fan. jag bestämde att efter halva filmen skulle jag inte titta mera. så jag satte mig på golvet BAKOM tv'n och tittade ist på cassandras snygga ansiktsuttryck när det var något läskigt.
haha.. sen var jag social med Alle också (:
Jag hade i alla fall jätte kul igår!  det är verkligen något som bara måste göras om.
Snart ska vi nog ta och äta frukost tror jag. fram till dess ska vi slöa framför tv'n och sen försöka väcka alle.

Puss // simpleheart.

PER TENGSTRAND I ÖSTHAMMAR!!!!!!!

shiiiiiiiiiit,

ni kommer aldrig att tro mig. ni vet per tengstrand som jag var på en konsert med där ola salo var en gäst den 1:a september.  som bor nånstans i USA såg jag idag på östhammar station när vi skulle gå för att möta mari och hennes kille.

Jag stod där och vänta med dem andra och såg att en mörkblå bil rullade in då kliver en man i 40års åldern ut ur bilen ooch håller i en kavaj och en stor bukett blommor. Jag tänkte bara shit det ser ut som Per!! Så jag frös fast och bara shit det är han efter att han slängt lite med håret. jag bara shit jag måste ta fram telefonen och ta kort. eller neej jag ska kolla om det är han

jag: Per?!!
Han:*tittar runt men ställer sig i kön till bussen istället*
JAG: PER!!!???
Han: *tittar och ser att jag vinkar*
HAn: - men hej!! det är ju du från konserten i stockholm, *kramar om mig*Hur är det med dig?
JAg; det är bara bra, själv?
han: jaah. det är bra, men vad gör du här?
Jag: jaah jag bor ju här då?!
HAn: jaha. men vad roligt kom du från bussen eller.
JAg; neej jag är här och ska träffa några kompisar bara. Men va häftigt.
HAn: jaah verkligen! men du måste gå på bussen. vi ses!!
Jag; absolut hejdå :D


Jag vart helt chockad. fan han bor i USA och av alla jävla ställen så är han på Östhammars busstation kvart över nio på kvällen och ska ta bussen jag brukar åka med till uppsala.
jag skakar fan fortfarande bara jag tänker på det. åååh. jag hade velat prata med honom mera, men alla de andra började gå och väntade på mig, så ja! fan va sjukt. jag tror jag dör.
Jag hann tyvärr inte ta någon bild på grund av att både mina vänner ville gå och han skulle med bussen.
En av världens mest kända pianister.
Ingen av mina vänner fatta vem det var så direkt tänkte jag. Hej jag måste ringa sara. som också gillar per och var på samma konsert som jag i september förra året. hon förstod att jag var chockad och glad i alla fall och jag tror ja berätta händelsen om o om igen hela 5 ggr för henne. så nu kan hon den utantill tror jag xD

FAN JAG DÖR!!

Jag har träffat PER TENGSTRAND i ÖSTHAMMAR på kvällen..
Östhammars station. en vanlig fredag just när jag är där!! Precis när jag kom dit.
Av alla jävla ställen. Östhammar.

Jag har fortfarande inte fattat det. och bara dem som gillar honom och vet hur sjukt litet östhammar är kan nog veta hur jag tänker och hur stort och offatbart konstigt detta känns xD
jag är helt störd xD

Fy fan!! gissa om detta är veckans scoop. :P

Bästa dagen den här månaden!! om inte hela året. Ola har jag ju snackat med i tele. det är inte samma sak som när mant träffar dem, gissa om jag ska skriva mer te per nu på youtube efter detta.

sjukt minne as¨så. jag pratade inte alls länge med honom i septemberkonserten. Jag är helt chockad över att han kommerihåg mig!

gaaaash ,d<33
jag är lycklig!

nu ska vi gosa ner oss i täcket och titta film och så, mysa lite med läsk och ostbågar,

hoppas ni har en trevlig fredags kväll allihopa.
Puss // simpleheart

film kväll :D

hejsan jag sitter nu med simon och cassi i cassis rum och väntar på att becci och sebbe ska komma hit och titta på film med oss. fett kul (:
hoppas jag att det kommer bli i alla fall :D

Skräck film, så jag kommer dö! men jag vet inte.,... den kanske inte är så farlig. jag får skärpa mig i alla fall annars lär det bli pinsamt ;D


vad ska folket göra annars idag dåra? (: 
eller lättare sagt vad har ni gjort :D <3

Pussss // simpleheart

hemma hos Cassi<3

hejsan, nu efter en lång tids väntan är jag hos casandra. vi har redan hunnit gå och hyra film. som blev en skräckis vid namn -rec... jag kommer dö!

sist jag såg på skräckfilm med emil kunde jag fan inte sova normalt på flera veckor xD hahaha

vii har pratat lite med alexander och vi är redan sjukt flummiga som alltid^^
Den här kvällen kommer att bli bäst <3

Sug balle på er som inte får vara med :D <3
puss // simpleheart

alla titta hit!

Jaah okej jag känner ju malin som tippsa om en kille på bdb som har AS skön stil.. (: så jag satt ju och titta igenom hans bilder och kolla lite så.

sen ser jag att han har ett band som det verkar gå RYSLIGT bra för.
sjukt snygga erom och as bra musik fan!
checka in den här sidan:

>>  http://www.myspace.com/breakdownsweden  <<

As cool röst, och låtarna e grymma!! :D <33
bara för att jag älskar glamrock (a) <3
Puss // simpleheart

moving on - Sarah dawn Finerdetta är en av de bästa låtarna jag någonsin hört. Texten är så otroligt bra och passande i många människors liv. En text med mening och sjukt bra budskap!

Älskar låten. Den berör mig på djupet
Cassî idag <3

Tjena! Idag är det fredag och jag har ledigt och det verkar som om många andra har det också :d
Härligt som tusan!Så snart vid tre tiden ska jag dra till Casandra för att spendera natten dära :D <3 Längtar^^ ska typ hyra film och ha värsta myskvällen där. Och hej, kameran ska med! JA!

Jag har inte hunnit fixa mig riktigt än och jag sitter i ett stökigt rum igen efter att ha vart så duktig för några dagar sen o städat den så ser det ut som om tredje världskriget hölls här inne. jag måste seriöst skärpa mig. Det börjar bli pinsamt stökigt, så jag ska städa dära. sen fixa mig

Löshåret ska i för första gången på ett tag nu. Få se om färgen ser helt sjuk ut efter att de har blekts lite mitt riktiga hår de här dagarna. om det ser helt sepe ut så ska jag inte ta det, då plattar jag håret bara och får fixa det på annat sätt.

Väskan står tom, och det måste packas.
Längtar till klockan TRE längtar,längtar <3

Puss // simpleheart


Tjaa

förlåt än en gång. idag har det också vart mycket att göra..
Men nu är det helg eftersom detta var sista skoldagen för mig denna vecka. åtminstone för min skola (:

Dagen var inte så konstig. En helt vanlig torsdag.

första lektionen hade vi hål timme så jag gick upp och hade engelska med dem andra istället. Så då fick jag även reda på hur det gick på nationella hör och läs förståelse provet. G+ var resultatet och mitt humör sjönk till botten.
Hur fan kunde jag bara få ett G????????????????

jag blev skit sur. Men sen i alla fall bara för att visa att jag var värd mitt MVG så skrev jag en uppsats om Kärlek xD
då fick jag MVG på det xD

Jag har kommit fram till att på proven blir jag så nervös att jag gör dåligt ifrån mig, men utan att han säger att de är prov tar jag tid på mig och stressar inte med tankarna och då skrev jag uppsatsen på några minuter bara..
Jätte bra tycker jag ^^ grattis till lilla mig!

Gympalektionen leddes av Mig och Sofia H idag som jag skrev att vi skulle igår. och det gick jätte bra, åtminstone vad jag tycker och med tanke på att vi kom på allt som hastigast eftersom vi fick reda på allt i tisdags så fick vi stressa med att öva in allt. Men det gick bra.

Sen på no lektionen skulle vi stå och ta blodprov..
Jag stod över pga att jag har en sån fruktansvärd skräck för nålar och även blod xD
Björn (vår NO lärare) stod mitt framförögonen och tröck igenom den där saken i sitt fingar och pressade ut blod xD fy fan jag fick världens kväljningar.
Usch, usch, usch
När cassi tog provet blödde hon as mycket. jag trodde fan hon skulle förblöda eller nått :o jag vart verkligen jätte rädd..

Sen nu snackar jag med min vän i telen :D <3
så nu ska jag inte låta han vänta mera!

pussinuss // simpleheart

Moto boy,

Tja! nu sitter jag här och lyssnar på Moto Boy efter att man har vart på kör. Jag dör verkligen.
Jag orkar inte göra mer. och imorgon är sista dagen på den här veckan i alla fall.

Men bara för att ni ska få höra min lilla älskling med så lägger jag in hans version på Hero som han sjöng i melodifestivalen.

Inte för att jag tycker den var speciellt bra.så därför för att folk inte ska tro att han har sånna kassa låtar xD asså den e ju bättre än vanliga Hero men ändå inte bra,,, enligt mig. så drf lägger jag in en av hans egna låtar.
enjoy:
sen lägger jag in denna med bara för att den var så SJUKT bra xD


Puss // simpleheart

en trött sofia en helt vanlig Onsdag

Hejsan. jag är så otroligt trött idag. Jag försov mig imorse och fick stressa med smink och val av kläder hit och dit.
Hemskt.
Sen förberedde jag mig för en jobbig dag. det var tänkt att vi skulle ha en spanska lektion jag tove och becci. men tove gick hem av någon anledning. varför vet jag inte.

så vi flytta den.
nästa gång kommer vi göra den hur som helst. Även om någon är sjuk.
Pratade lite med en vän i telen under en liten del av en rast.

Sofia H och jag sitter nu i mitt rum och åtminstone jag är helt slut efter dagen. Jag ska försöka att sluta träna varenda dag nu som jag gjort i tre veckors tid. det börjar kännas i kroppen nu, och jag ska inte må dåligt av att träna, men det är något jag har blivit beroende av, jag sitter och gör sit ups halv 11 på kvällarna -.- då börjar de gå för långt. Jag måste göra nått åt detta,

Men även om jag e sjukt trött så vill jag ändå köra pilates sen efter kören som jag har om en dryg kvart här.
Efter det ska jag ringa min vän igen, sen så får vi se om jag kommer träna eller inte.
Jag vill men ska nog egentligen inte göra det. Vi får se

imorgon ska jag och Fia hålla i gymnastik lektionen. fick reda på att vi skulle det i tisdags så hem och stressa på att öva alla steg te musik uppvärmningen och sen kom vi på hur vi skulle göra resten av stunden.
Fan asså jag orkar inte, mina ben viker sig.
lite bilder i alla fall :

jag kör några moves till musik uppvärmningen xD
 
Sofia tar en liten paus :d precis som jag gör nu,

men nu måste jag åka te kören! bloggar mer ikväll om jag inte däckar på golvet innan ;)
Puss// simpleheart

ännu en gång sen med bloggandet

FÖRLÅTT!! idag har jag gjort så sjukt mycket att jag inte haft tid och ork att sätta mig vid datorn. Jag är jätte trött och kommer bara skriva ett snabbt inlägg
det är SÅ mycket med skolan just nu!
och jag har tränat med bandet, snackat i tele, tränat massa på lpningen och styrke träning. tränat på gitarr och piano tvättat kläder

när jag skriver det kommer jag på att jag måste hänga tvätten. och ska snart duscha. men FÖRST måste jag plugga glosor. grattis. jag kan dem inte alls. och de e imorgn vi ska ha det? och dessutom så ska vi ha lektion träning o på torsdag så ska jag och sofia ha gymnastik lektion på gympan. lycka till? hur fan ska jag ha tid att träna. det funkar inte.

men jag tog torsdag i alla fall han hade bara sänkt betyget annars.

aja måste börja fixa sakerna nu!

Men innan  jag avslutar detta så LYSSNA på den här killen, han e ju grymm!!!

Adam Lambert american idol 2009.
Puss // simpleheart

Tjaa

 nu har simon vart här, vi hade jätte trevligt måste jag säga..
Vi gjorde inte så mycket, satt mest och pratade om ovesentliga saker. men jag tycker de va nice ändå.
Jaa han va snyggare i verkligheten ;) mohahaha ^^ Snart ere sova. Och jag längtar fan till sängen. Jag är DÖ TRÖTT!!

Så det ska verkligen bli skönt..Förlåt att jag inte bloggat så mycket idag. jag har börjat bli dålig på det. måste skärpa mig lite. jag vill ju inte förlora läsare.

Men jag ska börja med nån ny sak...
Det kommer lite fråger då och då av några personer som jag kan svara på (: haha ^^
sen kan jag sätta ut lite frågor som jag själv tycker e kul att svara på bara för att jag har tråkigt. och sen kan det vara kul för alla läsare att se vad jag är för typ. hur jag tänker och så vidare.

Första frågan är:
Tror du på mirakel?

svar: Man har sina preioder där man är så nere att man tror att man aldrig kommer att bli glad igen. När man verkligen känner att nej jag orkar inte mer. detta är slutet. På något konstigt sätt äre så att de tankarna bara försvinner efter ett tag och man blir glad igen. Jag ser det som ett mirakel eftersom man då trodde att de verkligen inte skulle gå.
Om man tänker efter såhär i efterhand...?
Så svaret är ja! jag tror på mirakel.

nu ska jag sova. Fler frågor kommer..
Puss och godnatt // simpleheart

hemma hos casandra en vanlig håltimme

tjaaa,

nu har man hål timme här på skolan. och jag och cassi drog hem till henne :D
Vi har pratat lite och simon ringde lite nyss, shiet kan inte fatta att han ska komma hemte mig idag. fett nervös asså :o
men det ska nog bli bra. så 20 i 5 busse kommer han med. sen får vi se hur länge han stannar.

med min knasiga familj lär han inte stå ut länge :O skojar bara. jag hoppas han står ut!
men i alla fall. Snart ska vi iväg till skolan igen och avsluta de två sista lektionerna. sen ska man hem och städa lite mer. sen så ska jag ut och möta simon vid börstil (:

Det lär bli nice.

Puss och kram // simpleheart

Teater,Teater av Malin Knutsson


Eftersom att malin är min bästa vän. Känns det inte mer än rätt att lägga ut lite reklam för hennes bok som hon själv skrivit som heter teater teater.


Teater teater av malin knutsson


Kategori: Romaner Sidor: 136 s

Teater teater handlar om Freja som precis slutat nian.
Hon är populär och har många vänner.
Hon lever verkligen drömlivet för en tonårstjej,
det är iallafall vad alla andra tror.
Freja är egentligen inte alls den kaxiga,
obekymrade och enkla personen hon verkar vara,
hon har många tankar och känner sig hemsk
varje gång hon kliver in i sin roll som poppisprinsessan.
Därför ser hon gymnasiet som en chans att bli sig själv.
Där vet ingen vem hon är,
så hon kan börja om på nytt utan att verka konstig.
Dock måste hon fortsätta spela sin roll sommarlovet ut,
annars kommer hon gå utan vänner och bli totalt utskrattad och retad.
En bra plan till början, men då Jack, den sminkade, musikaliska och djupa killen,
dyker upp går det inte alls så som hon tänkte..

Pris Pocket 126 SEK
Hård pärm 300 SEK
E-Bok 25 SEK


Om ni vill köpa den går ni in på den här sidan: 
https://www.vulkan.se/Presentation.aspx?itemid=31740


Jag kommer köpa den! Så fort jag har pengar till det.
Lycka till gumman <3

ett gott skratt förlänger livet, eller vad säger man

jag tror verkligen att jag dör efter att ha sett på denna hela tre gånger. och jag skrattar lika mycket varenda gång!

Herregud... :I jag har hört av många föräldrar som går med sina barn till tandläkaren och gör typ samma sak som han på den här videon xD Och de stämmer verkligen!
FY fan jag håller på att dö!! ;O

Titta på den, det är verkligen värt det!

I alla fall, som ni märker är jag hemma i östhammar igen.
Dagen har verkligen inte bestått av mer saker än detta:
Vakna
packa
snacka i tele
Resa från åkersberga hem te östhammar, åkte halv 2 och kom hem halv 6...
räkna ut själv hur länge det tog.
seen snacka ännu mer i telefon,
Komma hem
äta middag
träna på löpbandet en snabbis
sola
duscha

vet inte riktigt vad jag ska göra nu, längtar tills imorgon i alla fall (:
Skriver mer senare.

Puss <3// simpleheart

God Morgon ..... okej, God eftermiddag

höhö, jaapp nu har man vaknat efter en hyffsat sen kvälln igår.  Jag hde i alla fall jätte trevligt igår.
Pratade med Simon i många timmar också :D
haha vad kul det var.

och jag skäms seriöst för sverige måste jag säga. Melidifestivalen var en floppp. hur fan kunde HON vinna?
Jag vart sjukt förvånad, allt va sjukt konstigt igår alltså. de känndes jätte sepe att sverige satte de "bästa" låtarna sist ;s

lix? SDF.... hon va ju as bra med sin moving on? och hon fick lägsta poäng av svenska folket. och jury rösterna va alldeles jämna. men guuuuhd ;'( hon va hemsk hon som vann... fast jaa... hoppas det går bra ändå.
Nu när sverige skickat ett av de sämsta bidragen från första början vill jag se hur dem tänker? tror ni verkligen att hon har en chans. jag har ingen aning. men fan om hon kommer långt ner igen. Då tänker jag fan inte kolla på melodifestivalen mer asså. då har sverige skämt ut sig totalt. och dem kommer tänka som vi tänker...

eller jag menar. jag har äntligen fattat va de andra länderna gör. de skickar sitt sämsta bidrag och vinner nästan...

antagligen så vi har tänkt göra med. vilket jag tycker e fel, för alla tror man skickar sitt bästa. så då tänker man.,,, höhö undrar hur de andra låtarna lät om dettvar den bästa -.-

hahaha men nu ska jag äta frukost. sen ska jag åka hem till östhammar igen!!
e hemma ungefär vid 6

Hare bra!! Puss // simpleheart

pappa har ny dator

Pappa har en ny dator med inbyggd caaam som ska vara sååå bra aså. jag hatar den. sega jävel som inte ens har msn. Nice try... pappa har gjort ett usel köp.

Döda mig inte efter du sett detta... xD

Kraam // simpleheart

pappa har ny dator

Pappa har en ny dator med inbyggd caaam som ska vara sååå bra aså. jag hatar den. sega jävel som inte ens har msn. Nice try... pappa har gjort ett usel köp.

Döda mig inte efter du sett detta... xD

Kraam // simpleheart

åkersberga

tjaaaaaaaaaaa
först till dig som skrev :
Anonym; killen till höger är min kompis danslärare

Svar till dig; ass coolt :Dnu är man i åkersberga igen, de va iofs ett bra tag sen sist, I alla fall som det känns... Vi kom med tåget från stockholm vid tre tiden och sen stanna vi på stan och handla mat och snacks för kvällen. Det kommer tydligen gäster hit och vi ska bjuda på middag, så snart ska vi börja med maten och jag tror att jag ska ta och hjälp till lite graannn.... :P

Har redan hjälpt andrea att städa xD hahahaha
 Hopplöst fall...men det ser i alla fall någgorlunda bra ut nu... Jessickas söner emil och jesper är inte hemma, men gästerna skulle ta med sig några pojkar kring9-12 års åldern... Jaah (: jag tror jag ska ringa en vän lite senare.

Det blir ju i alla fall melodifestivalen senare idag... Jag vet intevem jag hejar på, men bara inte caroline af ugglas vinner.. så får nästan vem som helst vinna... men som det ser ut i tidningen verkar det som om det kommer bli hon som vinner. alla jag frågat hittills hatar typ den låten, vem ere som röstar på kvinnan egentligen? och VARFÖR? det kan inte vara för att låten är bra. förlåt men det kan bara inte det. den suger verkligen den är konstig och saknar melodi asså.

det funkar bara inte.

jaja nu ska jag göra annat. Puss på kinden // simpleheart

Godmorgon

Godmorgon bloggen.

Idag är det lördag och jag har inte sovit så länge, men jag sov gott i alla fall.
Jag pratade med Faerun*Janne* ( as always ;D ) ganska länge. Han är verkligen en underbar person.Trots att han inte förstår svenska och jag inte förstår finska så pratar vi engelska båda två. Är otroligt chockerad att han förstår min HEMSKA engelska :O

Men det e ju bra att nån gör det i alla fall ^^
 
Idag ska man åka till åkersberga. Det ska bli trevligt. Saknar Jessicka ^^
så snart blir det frukost, sen ska man duscha och göra sig i ordning... sen packa de man ska ha med sig, och sen åker man väl iväg mot åkersberga..

Köpte en  ELLE tidning igår OCH fan vad jag önskar att jag hade alla pengar i världen alltså!! jag vill vara rik och kunna köpa allt xD

Just nu är det så mycket, det är musik saker, mode saker vill man ha även fast man inte behöver, men jag har blivit tokig, sen ska pengarna räcka till tidningar där man kan få lite idéer. jag vill kunna köpa konstoga dyra kläder man kan använda på fotograferingar med kompisar som inte är seriösa men de blir alltid roligare om sakerna är äkta och rikitigt fina..
Jag vill ha hud produkter och andra lyx saker. Hår produkter och allt sånt.
SKOR får man inte glömma... men fan!! jag har inte råd.
sen dessutom mobil pengar :'/ Guuuhd! GE MIG PENGAR..

kan man börja tjäna pengar redan nu? lix mycket pengar... :S

aja jag e lite desperat... Nu ska jag äta..
Vad ska alla göra idag då?

Puss // simpleheart

hahahhahaha dålig men ändå bra xD

hahhhahahahhaha den här är okej den med... men asså de finns vissa saker som låter helt sepe!!! men de lever ni med :D:D:D

lämna kommentar om denna med såå är ni gulligabara jag som tycker...

att jag sjunger konstigt här?? jag låter värsta liten ;s men de låter ändå okej på nått sätt xD
Tell me your comment!!


Man behöver bara dem bästa i sitt liv <3

Äwlin jag skriver detta till dig bara för att du är en så sjukt bra vän.

Många vänner har jag, men lätt att du är en av de bästa.
 Sist vi sågs hade jag verkligen jätte, jätte roligt. Roligaste helgen hittills.  Jaaa, som du säger jag skratta hela tiden. men det är så det ska vara. xD kanske inte att man skrattar hela tiden. men man ska vara glad.

Du ger mig mycket lycka i mitt liv och de finns svåra saker i livet man bara måste ta sig ur helt enkelt.alla går igenom det nån gång. vissa svårare än den andra.
 Vi ska fixa allt tillsammans <3 du är min ängel Äwlin <3

En vän jag vill ha resten av mitt liv!! Lämna mig aldrig älskade du <3
desamma gäller många andra. <3


Puss // simpleheart

Tack till alla undebrara människor som finns i mitt liv <3ljuva fredag, eller vad säger man.

tjenna!! nu e skolveckan över i alla fall och ÄNTLIGEN helg!!!! fan vad jag längtat.

men jag blev av med sovmorgonen idag pga fucking nationella provet man hade i engelska idag.. jippie eller vad -.-
sepe!! jag var skit trött och fatta ingenting av det som var på provet.. woho lyckat.

hoppas jag inte sänker mig. men chansen är stor med tanke på att det gått dåligt i engelska..
I alla fall jag är i stockholm nu efter att ha rest från hemmet... Fick lite sällskap av amanda som skulle till sin kill med (: Tack amanda (A)

sen när man kom fram på centralen ser man att det är mycket folk framför en liten sen och en ung tjej som står och ropar ut i högtalarna om att man ska vänta och se på överaskningen som skulle komma om ett tag. jag antog att de var nå kändisar som skulle komma upp på scen så jag tog snabbt upp kameran och ut kommer dessa killar..

*klick,klick* jag leker fotograf:

STAR PILOTES! :D wiiie xD as coola grabbar...enligt dem går de alltid omkring med glasögon men det var roligt
ännu några kändisar man sett. jag e lite beroende. men jag orkade inte vänta på att få en autograf. jag ville seriöst bara hem och sova kändes det som. men  jag sover inte och har inte heller gjort det. men jag e trött och vill bara sitta still :D


en video kommer att komma senare!!

Puss // simpleheart

Jag är beroende

okej detta är inte så bra...

på två veckor har jag tränat som en tok hur mycket som helst... MINST en timme varje dag... vad ere för fel på mig?

jag sitter still en kvart och känner mig helt lat och ställer mig upp och typ gör situps eller nått, jag e fan beroende... innan vare av datan nu sitter jag knappt framför den utan jag har på musik och tränar
kanske en film men kör cykel spinning samtidigt?

alltså jag kan fan inte sitta still..

är de bra eller? // simpleheart


Torsdag

hejsan,
jag ber om ursäkt över att jag inte bloggat något idag... detta blir mitt första inlägg men jag har inte haft tid till det.

först skola..
men de roliga är att vi hade EP första timmen sen lunch sen så stack jag och Becci och gymmade i 2 och en halv timme på gymmet... vi hade nämligen hål timme då från gympan. men vi ville träna i alla fall..
så där va vi och spendera tiden. få se om man får träningsverk efter?
asså seriöst... jag har blivit lite beroende över att träna... efter att vi vart där sålänge ville jag bara tillbaka efteråt.. nu tillexempel. jag hade inte bangat på att träna mera idag..
:O

Det låter fan som om man vill tillbaka på en konsert man vart på. men så kan det vara ibland.
sen fortsatte dagen. Fysikprovet tror jag gick bra..
det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara... :O sista frågorna var helt störda men jag tror jag lyckades ändå...

Sen åkte man hem, då e mommo och moffa hära. eftersom mamma och peter är borta på nå saker i stockholm. så vi har barnvakt xD haha ^^
men i alla fall. det var mysigt. Var tvungen att hoppa dansen igen på grund av att man var tvungen att plugga till engelska nationella provet imorgon. det kommer gå åt helvette. men lycka till alla i alla fall..

Ingen sov morgon får man heller..


men man får skippa spanskan.. dvs vi slutar DIREKT efter bilden,... en timme tidigare och jag hinner med bussen till uppsala som går tio i två (: så jag kommer en timme tidigare till sthlm... jag vill seriöst bara vara hemma hos pappa och inte göra något. Men jag vill träffa Jessicka med! så jag tycker dem får komma till oss igen (a) <3
Jag orkar inte resa så långt :( det är lite jobbigt. men alltid trevligt att vara hos dem ändå! :D
Vi ser hur det blir. jag överlever hur som helst, bara det att jag e trött efter veckan.

Men nu ska jag göra annat.. som t.ex läsa min chic tidning jag köpte idag. älskar den tidiningen <33

Puss // simpleheartp.s... snälla skriv inte anonymt.. jag gillar att ni kommenterar. men anonymt är så tråkigt :/

men hej "underbara" onsdag.

för det första så leta jag som en tok igår efter måns lugna version av Hope and glory! och se det visa lite resultat. Så jag e sjukt bäst och har hittat den nu..
Lyssna på den är en STARK rekomendation!Sen har dagen vart som vanligt. Skola... träning och prov, läxförhör och massa sånt skit..
Dvs dagen har vart as tråkig.MEN! Nått som har vart sjukt kul är att SKORNA KOM IDAG och sen kläderna mamma köpte åt mig. underkläder men de e de jag inte gillar att slösa pengar på xD slösa och slösa... ni förstår vad jag menar...
Sen fick jag tillbaka min tunika idag... såhär ser allt ut:
de första bilderna är på mina nya skor jag fick rabatt på, efter att ha lagt in rabatt kupongen jag fick av mamma.
sen tunikan jag har på mig har jag sytt själv och jag är otroligt nöjd med resultatet :D sen får ni tycka som ni vill xD

Prov imorgon med i Fysik så jag var tvungen att hoppa över kören för att plugga istället. just nu har jag tagit en paus och kört lite dans träning, sen lite yoga... Snart ska jag duscha. men eftersom den inte fungera funderar jag på att ta och sola lite... Sen SKA JAG STÄDA!! det ser hemskt ut..
ingen säng bäddad, garderoben är ngt stökig, gitarr papper ligger överallt på golvet... några kläder med... kul va..? de är inte speciellt mycket. men jag tycker ändå att det ser förjävligt ut..


pratade med Ellie nyss btw :D:D deen flickan kan man inte hitta var som helst asså <3 en av mina bästa vänner. seriöst hon är underbar <33

Längtar tills vi ses gumman!
 
lyssna på låten! det är värt det!


Puss // simpleheart

Tack!

Tack till Ellie som lagt ut denna på sin bdb :D jag blev lite kär i den. kanske för att det är piano (:Imorgon kommer mina fina skor som jag beställt från ellos ! Om det nu inte blir några komplikationer på vägen...!
Men det verkar inte som det :D Shit vad jag längtar!! :D

Nu har jag tränat förresten. jag har fortfarande as ont i rumpan efter alla slag den tagit av martin,viktor och fredrik idag -.- Jääääääävla töntar. Dessutom så har jag grym tränings verk efter pilates övningen jag gjorde igår.

God damn, och jag vet inte hur länge jag försökte ge igen på martin sen efter gympan. Men nejdå.. då får man några slag till på låret. Det gjorde ont som fan när han väl slog. men det var inte så att det gjorde ont långt efter. så jag vila tre sekunder sen var jag igång med min snygga kamp igen... höh... jag e lite smutsig på mina byxor efter att ha blivit nedslängd på marken några gånger med :o

Jaja... sånt e livet.

Nu ska jag plugga på glosorna... sen blire nog inte så mycket mer man hinner ikväll!! Godnatt <3

// simpleheart

Tisdag

Denna dagen har vart stressig för min del. Jag klev upp lite för sent idag så jag fick stressa med att packa sakerna till skolan och hinna fixa mig och allt det. jag orkade faktiskt inte sminka mig så det blev puder och mascara idag. jag tror jag såg ganska tom ut... :o

Jag har vart irriterad som fan på allt och alla idag.. Allt störde jag mig på, Jag hade en svart prick på min blyerts penna idag som inte gick bort hur mycket jag än försökte...
Resultatet blev att jag inte hängde med på den lektionen,
det gjorde mig ännu mer irriterad
och jag kom fram till att jag har nån slags sjukdom. Man kan inte irritera sig på sånna där små saker -.-

Men skit samma. Skolan var som vanligt

såhär har min dag sett ut hittills:
Vaknat
frukost
skolan
lunch
skola igen
gitarr lektion
hem
top model repris från säsong tre
Plugga musik samtidigt som man titta på sex and the city. Gamla avsnitt
äta middag
Plugga ännu mera på musiken

Det här ska jag göra -.-
Just nu skriva klart detta inlägg
sätta igång en film jag kan köra ett spinning pass till.
Köra styrke träning
duscha
pluga på glosor
Städa mitt rum som jag säger att jag ska göra men ALDRIG gör.
läsa igenom musik häftet igen
förmodligen sätta mig här en stund
Läsa bok
sova.

Japp... jag har lite att göra. och klockan börjar bli mycket..

Puss // simpleheart


Rob ; jag tycker inte att jag är snygg!

Hittade detta ....:o Vad ere för skitsnack han bubblar om? vadå, hur kan man titta sig själv i spegeln och inte tycka att man är snygg... när man ser ut som Robert gör?Robert Pattinson är eftertraktad som få, men under den självsäkra ytan döljer det sig en osäkerhet.
 En osäkerhet som länge var så stark att han nästan lät bli att gå på castingen till rollen som Edward Cullen i genombrottsfilmen ”Twilight”.

 — Jag tycker inte att jag är snygg. Därför sköt jag på min casting till filmen i flera månader. Jag hade läst boken och trodde inte att jag hade någon chans att få rollen. Jag trodde att hela poängen med rollen var att göra en fysisk prestation, ungefär som ett modelljobb, säger Robert till Showbiz Spy.

— Jag tänkte att jag vägrar gå på gym och därför kan jag aldrig bli aktuell för rollen, eftersom Edward Cullen ska ha en fantastisk kropp.

Men den 22-årige skådespelaren samlade tillräckligt mod för att göra en lyckad casting. Han fick rollen och förberedde sig för inspelningen med en strikt diet och hård träning:

— I slutet av inspelningen började jag gå på gymmet. Det var inte bara för att skaffa tvättbräda. Det var också för att jag ville bli av med precis allt fett på min kropp. Rob och motspelarna Kristen Stewart och Taylor Lautner besökte den japanska premiären av ”Twilight” i slutet på förra månaden – se bilderna ovan.

natti natti

Snart blire att sussa. Imorgon ska man till skolan igen.
Huvudvärken har släppt. Istället så har man ont i nacken... som vanligt. men på måndag kommer en massör hit. jag behöver verkligen massage. massa knutar som behöver masseras upp.

Hoppas alla haft en bra dag!
Glöm inte lyssna på

www.myspace.com/RawdiamondmusicPuss // simpleheart

Korkade jag...

jag kom ju på hur man kan länka nu!! :D

Måns aukustiska version av Hope and Glory kan du lyssna på---> Här!
Jag verkligen älskar den <3 vill ni sjunga med den?
isf har jag lagt in texten här.. och jag fick skriva den själv... bara för att det inte fanns någon annanstans. så de kan vara lite småfel här och där jag orkar inte rätta. skrev det jag hörde. (:It's gonna be the one
It's gonna be the one

YEEAAAH

 I tell you love, oh lover It feels so strong
 It doesn't matter If life wants to prove us wrong
we're gonna make it trough
mhh
we're gonna make it through

I tell you I've been a solider sonce our old days
 I've fought a battle for my life in many ways
 I'm gonna fight for you
 yeah
 I'm gonna fight for you

 Don't stop

 I'm still standing for hope and glroy
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory
noooow

All the battles I lost
and the battles I won
this will be the one
this will be the one
ooh I'm still standing for hope and glory and looove.

It's gonna be the one
 (Yeah, it's gonnabe the one.Yeah)

Now, it's a lover, oh lover a heart can break
 You never know how much truble a heart can take
 I'm gonna be right there
 yeah,
I'm gonna be right there.

 Don't stop

 I'm still standing for hope and glroy
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory noooow

All the battles I lost
and the battles I won
this will be the one
This will be the one
ooh I'm still standing for hope and glory and looove.

It's gonna be the one
 It's gonna be the one
It's gonna be the one

 Don't stop

I'm still standing for hope and glroy
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory noooow

All the battles I lost
and the battles I won
 this will be the one
This will be the one
ooh I'm still standing for hope and glory and looove.

it's gonna be the one
It's gonna be the one
Puss // simpleheart

två tjejer från klassen <3Jag kan inte göra annat än le åt denna video!! Ni är fan för söta xD
Hahahahaha ^^ sjukt kul video på 3 sekunder xD

Puss // simpleheart

Bill Kaulitz Look Alike!

^^ Jag vill inte mobba alla Tokio Hotel fans där ute.. Dem har sina bra sidor dem med... gillar inte alla låtar men många bra finns.. tro mig jag tycker det.

och jag måste erkänna att dem e fett snygga.. I alla fall Bill och Tom... Jag menar... Checka killens mage :o

Noo inga magrutor... men fett fin ändå?

I alla fall... tillbaka till det jag ville komma till... Hata mig inte, men de här va riktigt kul...

Bill Kaulits look alike

haha hata mig inte... xD


Btw... Måns sjunger riktigt jävla bra har jag kommit fram till... hörde nyss en aukustisk version av hans melodifestival låt han sjunger nu "hope and glory" . Hittade den på msn.se
men jag kan inte hitta nått så att jag kan sätta in den här det suger. Jag ska leta vidare. om inte så kommer den säkert ut på youtube när som helst. Tills vidare får vi önska honom lycka till i globen på Lördag med den här versionen:All the battles I lost, all the balltes I won, this will be the one, this will be the one.


Puss // simpleheart

BTW

eftersom jag köpt ett par skor nu så kommer jag ju behöva stryka lite på listan, och eftersom jag kom på att jag behövde köpa underkläder la jag till det på listan som genast blir överstruket eftersom mamma köpte det åt mig i samma veva som skorna (:

ett måste att köpa!
bärbar dator
trosor köptes från Ellos.se
Bh:ar Köptes från Ellos.se
Jeans
ev.Hårfärg brunt Köptes från Coop forum
Hårförlängning Köptes från Thai Mahal på drottninggatan i sthlm.
Elgitarr kit
Gitarr hållare
An arkeology
Långärmad tröja
Stickad kofta/väst
smycken köptes från CREOLE *drottninggatan i sthlm-*
Leggings
strumpbyxor
strumpor
högklackade skor (kommer aldrig strykas.man inte kan ha för mycket skor ^^)
andra skor (samma som ovan) Senaste skor köpta från www.ellos.se
tyg till balklänning   Köptes från STOFF&STIL
Skolavslutningsklänning
hudkräm Från kicks
Hår saker för bättre hår Köptes från Åhlens
Plektrum  Köptes från 4Sound
benvärmare
lösögonfransar konstiga
lösögonfransar vanliga
Parfym
Puder
foundation
mascara

Puss // simpleheart

Måndag.

Hejsan svejsan...
Jag kom hem med halv ett bussen på grund av kraftig huvudvärk i bakhuvudet? det bultade som fan den sista lektionen och huvudevärks tabletten jag tog hjälpte inte alls... :S det var hemskt.

Men innan jag stack så lyckades jag fixa så att vi har fysik provet på torsdag istället för imorgon.  Jag vet att jag är bra ;D
Mohahahahaha! :D

I alla fall, medan jag var hemma så gav mamma mig en rabatt på Ellos för 50% rabatt på min favoritvara! :D
så jag satte mig ner och tittade på Ellos.se för att se vad jag ville ha... jag såg två super söta skor som ja föll för direkt.. och en av dem fick favoritmärket med 50% rabatt (a)


Den här söta skon fick rabattstämpeln som är från http://www.ellos.se/ för 349 :-
men eftersom det var 50% rabatt så blev det för mig : 174,50:-


sen blev de dessa söta ballerina skor även från http://www.ellos.se/ för 249:-


sen hitta jag även en JÄTTE söt klänning... som är den ovanför.
(jag vet att den första tanke man får på huvudet när man ser den inte är att den inte är speciellt fin. men tänk dig en snygg sån här kort lite lackfärgad tre kvarts jacka, sen ett par snygga skor till... Den är ganska fin då? i alla fall vad jag tycker.)
och jag tänkte yes äntligen en jag gillar, cool style på den och en i min storlek.. dessutom kostade den bara 99kr...
Sen skulle mamma köpa lite saker hon med.. så hon sätter sig ner och beställer lite...
men när jag frågar om hon beställt den tar hon fram "kvittot" och visar hur de gick till, då märker vi båda att klänningen är slut :( Fy fan säger jag bara.
så nu sitter jag och tittar om det finns en annan klänning jag vill ha, men då måste jag betala frakten själv med. :(
Men skorna fanns så dem kommer redan på ONSDAG :d vadå mamma är bäst och tog snabbleverans :d <333

Japp.. nu tänkte jag att efter jag vilat lite framför tv'n och tittat på Tyrashow så ska jag plugga lite fysik, musik. Men först och främst städa lite..
Skrev btw ett litet brev till Kirsten (En vän i USA). Ska bara se till så att de andra skrivit något så att vi kan skicka det samtidigt..

Puss // simpleheart.

kvällen över....

Nu har man hunnit äta middag..
jag har börjat försöka göra den här metoden... Inte äta sig proppmätt utan mätt.. för de sista tuggorna efter man e mätt och påväg mot proppmätt sätter sig på magen som fett... kul va?

så nepp nu ska jag inte äta lika mycket som jag gjort den senaste tiden. Jag försöker även sluta med godis. men det går inge bra.. Sofia ska bli vältränad har hon tänkt^^

Nu väntar duschen... sen kommer jag nog vara uppe en liten stund till sen blire sova ;d

Pussissar och kramissarrr // simpleheart


btw: vadå skillad på gitarr?
http://www.youtube.com/watch?v=k-pk4osQ5to

New moon trailer.

What would you do?
If your reason for being
didn't want you anymore?
Would you still risk everything?
to save them

http://www.youtube.com/v/3erIh4sJIfE&hl=sv&fs=1

Jag kan bara säga en sak...
Jag längtar tills den kommer ut på bio!

Sur?

Hej!!

Jag blir så sur... jag sitter och kollar på andras bloggar och blir jätte avundsjuk... De verkar verkligen ha råd med allt?
möbler, kläder,smink,skor, smumycken, ansikts produkter, hår produkter Hud produkter... konserter resor..
HELA SKITEN

Varenda inlägg handlar nästan bara om nya kläder dem köpt..

Varje dag går jag in på kläd sidor eller sånna saker jag vill ha helt enkelt men det går inte för att jag aldrig har råd. Jag får 600 kr i månaden och det ska gå till kläder, mobilpengar, mat ifall jag går på stan med vänner, tidningspremunationer och hela skiten. Det räcker inte långt. :( det är faktiskt inte så mycket pengar. men ändå så är det det..

Jag vill också kunna shoppa de saker jag vill göra. Hur ska man annars kunna skaffa en stil om man hittar nåra saker i en katalog tillexempel som e skit snyggt tillsammans. så har man bara råd med t.ex byxorna... ska man vänta en månad på nästa månadspeng och CHANSA på att sakerna finns kvar? så många gånger han man gjort det. och sen är det slut bara för att man var tvungen att vänta och jag vill inte sitta och låna pengar av folk hela tiden osv, De e mycket som ska köpas.

Jag har inte mycket kläder, jag har inte mycket skor... jag har långt ifrån de saker jag behöver.

...och dessutom om jeansen man ville ha kosta 600? hur ska jag då ha råd med mobilpengarna...eller allt det andra?
Det e sjukt egentligen :(

Internationella kvinnodagen

Grattis till alla kvinnor. Ta hand om er idag! :)

japp... jag har massa saker att göra egentligen. men mitt huvud gör jätte ont. det dunkar hela tiden och jag har tre prov den här veckan..
Fysik på tisdag, musik på onsdag och sen har ju alla nior i Sverige nationella i engelska på fredag. Lycka till säger jag bara..
jag kommer dö!

*peppar, peppar ta i trä*

jajaaa... men vi ser väl hur det går, jag kan i alla fall inte koncentera mig på ett skit just nu...
ser väl hur det blir senare. måtse träna med!!

Puss // simpleheart

Vill du att twilight skådisarna kommer till Sweden? Skriv då under? ;D

Vill du att skådisarna från Twilight filmen ska komma till Sverige precis som jag och många andra?
Gör då som jag... Skriv under ditt namn på denna sida: http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden

Skriv gärna en kommentar om VARFÖR du vill att dem kommer... de gör det bara intressantare att läsa.
Skriv, skriv, skriv..

Jag är säker på att jag inte är den ända som är helt tagen av detta? skriv!! och håll tummarna för att detta kommer lyckas.

För att folk sedan ska skriva på mer så reklamera denna sida? På din egna blogg, en annan sida du brukar vara inne på som bdb, lunar, playahead, msn!! VART SOM HELST!! bara se till att folk skriver under så att man äntligen kan få träffa dem som så många andra redan gjort? Nu är det Sveriges tur! come on!

- Fille, Elin och Fredrik helg -

För er som inte vet!! Jag kommer lägga in bilderna från helgen som mineatyrer. Vill ni se dem i större format klickar ni på dem bara!


Hejsan svejsan!
Nu har snart helgen gått... och skolan börjar imorgon igen. Helgen gick rysligt fort den här gången och jag har inte haft såhär kul på jätte länge!


I fredags var det spa med kören. Jätte mysigt och riktigt lyxia produkter från Mary Kay som man fick använda för händer och fötter. jammi, Mina fossingar är fortfarande leena btw (: stolt!

Lördag var det igår och jag fick åka på festen och dessutom sova över hos Fille.
 
Jag hann ju skriva ett inlägg precis innan jag drog iväg. ett av de bästa grejerna var när jag satt på bussen påväg till Öregrund.
En gammal tant med rullstol och verkligen en mössa som stod rakt upp ställde sig utanför dörren på busstationen och predikade om nått lite roligt. Många i fram i bussen skrattade lite åt henne. Då blir hon ILL röd i ansiktet och säger inte allt för högt och inte heller allt för tyst:  Era hyenor!! må synda bockarna ta er ALLA!!

Fy fan. dagens höjdpunkt lixom jag dog!!

Sen mötte jag fille vid Ica i öregrund och även nån kille som skulle vara med som hette Fredrik.. Han va as cool... Även glamrockare :D så hela den resan hem te fille efter slutet på en innebandy match vi var och tittade på snackades det om olika band inom glamrock. OCH han berätta även att skolan jag sökt in på
Bolandskolan i uppsala. Där Gick DAVID HELLMAN!! även kallad Dave Leppard. Förra sångaren i Crashdiet. som nu är död. Men ändå? jag ska gå där. samma linje och tänk om jag får samma gitarr lärare som han hade, som Fredrik har NU, och även kanske samma sång lärare. Jag hoppas verkligen att jag kommer in på den skolan... :o så många minnen. och as kul att få höra olika personer berätta ollika historier om den skolan, vilka som gått där osv.
jag e verkligen helt exhalterad. Jag måste verkligen plugga ordentligt. Jag har fått godkännande av kommunen att jag får söka in där. Nu hänger allt på betygen. Vadå hoppas?? :D:D


I alla fall Vi satt och klinkade på nåra av filles gitarrer där och snackade om olika saker. Spelade musik i bakrunden och Fredrik berätta om sitt band som heter Raw Diamond. Oslipad diamant betyder det (:
Japp...  här kan ni höra på hans låtar. Dem e fan bra! och han har gjort de flesta av låtarna... Sjukt bra!!

http://www.myspace.com/rawdiamondmusicsen kring 5 åkte vi hem till elin och gjorde middag, satt och pratade på hennes rum och allt. efter middagen så gick vi upp på hennes rum igen och sminkade alla till glammrockare. jag såg ut som the grudge efter att Elin gjort ett försök på att sminka mig till glamrockare... suck xD jag såg hemsk ut... :o men håret tupperades... kameran tog slut där så jag kunde inte ta några bilder. åtminstone inte på vi som glammrockare. men innan tog vi MASSA bilder:Fille, Elin, Fredrik och jag längst ner (:

      Jag och Fille                        Elin och jag


sen så flummade vi vidare. jag var jätte trött den kvällen och skrattade åt ALLT.
Sen senare under kvällen så missade Fredrik sin buss precis och han fick då sova över hos fille precis som mig. Det var också trevligt.  Vi pratade på filles rum ända fram till 2 tror jag klockan var innan alla somnade. kanske nåra minuter efter... kommer inte ihåg
jag fick i alla fall sova på tält sängen och fick en tjock jävla pinne i röven. Snacka om att jag har ont fortfarande :o
Så nej jag sov inte så bra. bara för att Fredrik tog madrassen och låg med den på golvet så att jag fick sova på en jätte tunn madrass med håra fjädrar under... Snällt!

Såå nu e jag hemma efter denna roliga helg.
Idag firar vi min bror simon som egentligen fyller år imorgon. men eftersom han åker hem te sin mamma firar vi honom nu...
Så hipp hipp hurra för simon!! :d

Puss och kram // simpleheart

yeaaah!

det gick! så nu ska jag bara fixa det allra sista, NU har jag hittat de kläder jag ville ha. ska sätta i löshåret, sminka mig och sen ska jag gå te kyrk buss hålplatsen ungefär 5 över 12 sen åker jag te öregrund där fille kommer och möter mig. sen ska vi gå till nån bandy match och titta där. (: sen så blire att åka hem te henne och göra nått fram te halv 5 då vi åker till elin :D:D:D

Gud vad kul det ska bli! längtar!!


haha synd om er som inte kommer kunna göra nått idag :/
Verkligen. Jag tycker det. jag vet själv hur det kan vara ibland. Men just nu ska jag inte känna medlidande. Förlåt för det. jag gör det lite för ofta, nu ska jag bara tänka på att ha kul :) <3


Kameran SKA med !! :D
 Puss // simpleheart

Helgen kanske inte blir så trist.

Pallar bara inte med henne mera -.- VÄX UPP!

ville bara säga det.I alla fall... för nån timme sen vakna jag. jag har precis bestämt vilka kläder jag ska ha på mig idag.
Om jag får tag i Fille ska jag snart åka te henne, sen närmare mot kvällen ska vi till elin och hjälpa henne med middan för hennes lilla " fest" som hon ska ha.
Grattis gumman som blev 16 den 4 mars!! <3

Så vi ska fira henne litegrann :D
Och jag har faktiskt en present åt henne :E även om ja blev bjuden som hastigast igår på spa saken. Som var otroligt nice btw! jag fick massage av elin vi gjorde ansiktsmask och fot rengöring typ...
Vi fick huvudet maserat av nån jätte läskig sak.. :O jag trodde dem skulle döda mig xD haha
men jag tyckte i slutet att det var helt okej. så en sån ska jag köpa sen... :O svårt att förklara hur den ser ut..

Jag ska i alla fall om det nu går sova över hos fille idag vilket kommer bli otroligt skönt. Jag orkar inte vara hemma pga anledningar.
Mellan mig och min lilla sak så brakar helvettet lös allt för ofta. jag orkar inte med henne mera. och alla andras kommentarer. och de kan va bra om en av oss åker bort så får de andra lugn och ro med.
Plus att jag vill träffa elin och fille! kom förresten på nu att jag inte vill ha de där kläderna jag tog fram trots allt. Nu blire att fixa sig själv..SKa sminka och fixa håret lite grann i alla fall..
vill inte se för finklädd ut och inte heller för vardaglig! :o jag tror jag tar med de sakerna te fille och fixar mig där isf... om de nu blir av!! HOPPAS HOPPAS.

Brorsan fyller år på måndag, Grattis till honom så imorgon ska vi fira honom. Jippie!

nu ska jag fixa mig pussar // simpleheart

snart spa!

Hejsan svejsan
Nu har hela v10's skolvecka susat förbi.
Dagen har vart okej, har haft lite huvudvärk som kommit och gått lite hur som helst idag. men jag jobba mig igenom dagen. på bilden hjälpte tove mig att ta en massa bilder till ett projekt vi ska göra där vi fick en tidningsrubrik som vi skulle rita en bild som vi ville att bilden skulle se ut sen  när man tog den med kameran
Rubriken jag fick va: Så bra det bara kan bli... nu ska ni få gissa vad jag menar med denna bild jag gjorde:


berätta vad ni tror att jag menar. Kom igen det är inte svårt så :d skriv en massa så ger jag de rätta svaret imorgon :D
hahah då blire lite roligt !!! lova att gissa :D ni som går på min skola och redan vet håller tyst (:Nu är det helg och jag ska försöka slappna av. Verkligen. Kanske att jag ska träna lite nån dag i helgen.

Både fysiskt, sångmässigt och så.. kanske lite gitarr med.
men första lediga stunden idag som sagt och jag ska åka på nån spa grej i församlingshemmet här i "stan" med några vänner. Kören som gåller i det. de låter inte som det bästa stället att ha en spa kväll på. så jag e lite nyfiken på hur det kommer bli.

Jag hoppas det blir kul!
Såå de börjar om ungefär 20 minuter. så jag ska strax åka iväg. Sen kommer jag hem kring tio igen då det slutar.
Då blire antagligen att sätta sig och gäsa framför en film eller nått.

För övrigt ser helgen ganska lugn ut. Hoppas den inte blir för lugn och riktar sig mot tråkig och rastlös? de brukar bli så för min del....
Måste plugga massa på olika prov med som vi har nästa vecka btw... usch!!

Puss // simpleheart

hemma!

Tja nu e man hemma igen efter en lång dag.
Skolan var inte så jobbig den gick snabbt förbi... Sen tio i tre fick jag gå eftersom jag skulle till en naprapat som skulle knäcka ryggen på mig :o

Fatta rädd jag var asså :s men när man kom dit var han som skulle hjälpa mig jätte snäll och så. så jag vart mer avslappnad
han knäckte sidorna av ryggen, hela ryggraden, axlar, skuldeblad, nacke, höfter, bakresidan av låren och fötterna :o

Det låter hemskt. Men guuuud vad skönt det var! jag har inte alls ont i ryggen nu och känner mig helt avslappnad. Jätte snäll kille. De ända som var obehagligt var när han stod och titta på mig. Men han gör bara sitt jobb och ska se hur hållningen är och så, men eftersom man inte hade tröja på sig så vart det obehagligt. Det tycker jag alltid att det är.

Skit samma. jag har även hunnit vara iväg och träna lite dans i en och en halvtimme... och även fast jag tränat så otroligt mycket denna vecka så vill jag bara träna mer. Nu har jag nått min gräns. Nu ska jag träna!!
och jag blir sur när de inte händer något så då tränar jag bara ännu mer. men jag lovar att jag ska forstätta äta! jag ska inte bli nån anorektier eller nått sånt skit.
PROMISE (:

Så vad har alla gjort idag?
Kramizar // simpleheart

btw! jag har gjort en inlöpslista för länge sen :D kan ju vara kul för er att se vad jag planerar att köpa. kanske kan ge er lite ideér med. Detta e LÅNGT ifrån allt... men det är vad jag kom på då... och de som är överstruket e redan köpt...

ett måste att köpa!
bärbar dator
Jeans
ev.Hårfärg brunt
Hårförlängning

Elgitarr kit
Gitarr hållare
An arkeology
Långärmad tröja
Stickad kofta/väst
smycken
Leggings
strumpbyxor
strumpor
högklackade skor
andra skor
tyg till balklänning
Skolavslutningsklänning
hudkräm
Hår saker för bättre hår
Plektrum
benvärmare
lösögonfransar konstiga
lösögonfransar vanliga
Parfym
Puder
foundation
mascara

skolan en helt vanlig torsdag.

Hejsan alla svenskar och finländare och alla som läser min blogg helt enkelt.
Hoppas det är bra med alla?

själv sitter jag i biblioteket på skolan, vi har hunnit ha en lektion redan. EP tid. Då jag hade musik med martin som är musikläraren på skolan!
Vi tränade på låten jag rekomenderade att ha med på skolavslutningen: schools out - alice cooper.

Och jag sjöng väl inte precis som han, men jag tror det kommer bli grymt bra om vi tränar på den mycket bara.
Sen som omväxling fick jag sjunga upp min och malins egna låt. Jag var ganska nervös över vad dem skulle tycka så jag darra på rösten. Jag måste verkligen sluta skaka när jag blir nervös. Vadå? jag vet att jag kan sjunga och jag vet vilka alla är där inne? vad har jag att vara nervös för. dessutom sjunger jag alla andra låtar as bra med dem. men sen så när man ska sjunga en som jag har gjort eller om jag bara tränat låten med en person.. att folk inte får vara med och träna eller höra låten från första början..

då blir jag skit nervös?
jag var inte ett dugg nervös på Star08 Inte ett dugg. jag gick bara ut och hade kul... VARFÖR e jag nervös nu? det stör mig så mycket. innerst inne så e jag inte rädd för att stå på scen. men det är som att kroppen börja skaka utan anledning när man väl står där. Bara vissa gånger.

Suger! och jag måste få bort det. Jag ska börja träna mera.
I alla fall,dem tyckte den lät bra i alla fall, men jag vet inte om dem bara säger så för att göra mig glad. Lögner förekommer ganska ofta nu förtiden tyvärr. Mest vita men ändå. jag vill att folk ska vara ärliga. Annars så ställer man sig på scen och sjunger dåligt? ist för att man kunnat lyssna på vad de va som lät dåligt och sen rättat till det så att de verkligen låter bra. så tänker jag i alla fall..
men skit samma. jag ska klara det bra i år. jag ska verkligen jobba bort min nervositet!! jag måste.

Nu ska jag jobba svenska!
 
Tjing! // simpleheart

:D

Nu väntar kören!! antagligen blire att träna på låtarna :) denna gången ska jag inte glömma papprena.
Fixa håret snabbt, ta papprena och byta tröja sen åker jag :d
tjing!  // simpleheart

redigerar lite bara för att jag har tråkigt

Jag är tyvärr redan medveten om att jag på bilderna nedanför denna text inte har låshåret i och ser ut som ett råkbo på huvudet. men jag skiter i det xD
jag hade tråkigt och redigerade lite i

www.picnik.com

Alla borde seriöst ta och checka in på den sidan. de e många som undrar hur jag gör mina bilder och hur jag kan göra allt så snabbt och få det så "bra". Svaret finns på www.picnik.com
De är en superbra sida där vem som helst kan sitta och redigera sina bilder på olika sätt. det gäller att prova sig fram och hitta den stil som passar er personlighet eller helt enkelt som ni vill ha det.

Lätt att lära sig. allt står på engelska. jag kan gärna försöka hjälpa er med det om de e så att ni inte fattar något. vill inte säga att jag är ett proffs på sidan. men lite kan jag i alla fall..

Det är kostnads fritt om du bara vill ha lite lättare saker. Sen går det att köpa nått för att kunna göra mer saker. men jag tycker personligen att det är onödigt. de e inte så mycket mer saker som man kan göra. därför nöjer jag mig med detta!!

Hoppas ni ska finna intresse på den sidan. Jag rekomenderar den STARKT!

Puss // simpleheart

fy fan va skräp!

usch usch. jag försöker hitta lite roliga bilder på datorn. men allt jag hittar är gamla skit saker ;s fattar inte ens varför jag tagit vissa bilder..

T.ex på en sked hade jag en bild? Varför tog jag bild på en sked?
Innan hade jag sett någgorlunda konstiga bilder. men den bilden var bara för mycket. så nu har jag bestämt mig för att ta en städ stund.. Med bilderna. så jag stitter och rensar och försöker samla alla bilder på ett och samma ställe som jag sen ska försöka få lite ordning på istället för att ha flera hundra onödiga mappar hur som haver överallt på alla ikoner du kan hitta...

Nu ska sofia vara duktig och städa där och sen även i mitt rum (: det e inte hemskt stökigt men lite. och då kan jag lika gärna ta tag i det innan det blir värre!

Jag har lite saker att göra. Vad gör ni?

Puss // simpleheart

Jag överlevde!

jag lever.
jag har ganska nyligen kommit hem från skolan som inte bestod av lektioner idag. utan för min del bestod den av att de va sovmorgon fram till 9. då börja vi prata om vad vi skulle göra. sen vare bara att dra ut cyklarna ur förrådet, eftersom vi skulle köra ett hårt pass spinning i 35 minuter. och läraren sa att de här ändå bara var ett kortpass. jag hade kunnat fortsätta

den cykeln som var där var mycket lättare och de va mycket roligare att köra alla tillsammans med hög musik i bakrunden. de peppade upp en och det gjorde att man orkade mera än här hemma på en trög cykel... de va helt annorlunda. så jag tyckte inte alls att det var jobbigt. hade älätt kunnat börja köra sånt nån gång i veckan! sen e de ju bara kostnaden man behöver tänka på 0.o
 
De va som sagt inte jobbigt men man svettades som fan. Kan ha berott på att de va otroligt varmt där nere och många människor som körde samtidigt?

Sen drog man hem te tove tillsammans med hon och Becci. Sköljde av sig i duschen lite snabbt. sen iväg och handlade bröd och sen hem och gjorde varma mackor. Efter det satt vi runt bordet * rättnings fel... Vi rättare sagt LÅG runt bordet xD
jag och becci tog soffan medan tove slängde upp benen på bordet och luta huvudet bak på stolen... Hur hon lyckades med det fattar jag inte xD det såg lite kul ut :o Synd att man inte hade kameran. Tove har ju värsting kamera. men ingen orka hämta den.
Sen 12.30 bar de iväg te skolan igen för att köra ett dans pass på 50 minuter. DET var jobbigare.
Men jag vart fortfarande inte lika trött som jag trodde. Kul som tusan. Becci gav mig och Tove några härliga skratt när hon gjorde övningar.

Lärarens övningar var ju inte dem lättaste. Många snabba vändningar i låtarna :o haha de såg kul ut när man inte hängde med.En lyckad dag. vi skulle slutat 14:00 men vi fick sluta halv redan. Så jag ringde mamma och bad henne hämta mig.
Nu en och en halvtimme senare efter att ha fått i sig något i magen sitter man här och bloggar.
Har även hunnit fixa tvätten. nu ska den bara på rätt plats in i garderoben..
Bloggar mer sen!!

Lyckad dag än så länge..
Puss // simpleheart

jag kommer dö imorgon!

oj oj. jag har kört ett snabbt pass på en kvart på spinning cykeln ;o
jag visste att de skulle vara jobbigt men inte SÅ jobbigt. fan och jag körde bara en kvart och jag e helt slut i benen :s
Och imorgon here ett helt pass på en timme (?)

shieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.

 Vi har sån här friluftsdag imorgon... då har jag valt danspass och spinningpass.
OMG! jag kommer dö :o jag säger bara. MÅSTE ta med Vatten flaska, bra skor, inte för varma kläder DEO, PARFYM, toffs till håret, HANDUK!! både stor och liten. för man svettas som en gris :s
Hårt att erkänna men så ere :s
så vadå  inte på med smink imorgon. Det finns lixom ingen nytta till det. det kommer bara rinna av en medan man håller på.

dans passet kommer nog inte vara jobbigt alls eftersom jag dansat så länge. men spinning e helt fel muskler från dem jag tränar :s så jag kommer med andra ord att dö!

Jaja.. jag hoppas det går bra i alla fall.
Önska mig lycka till. Nu blire duschen! sen ska jag städa rummet. Sen VILA

och sen sova te åtta... eftersom man har sovmorgon;d yeaaaaaaaaah^^

Puss och godnatt // simpleheart

svar till isabella den store! (:

hitta ingen stans jag kunde svara till dig. så jag svarar här och hoppas att du ser det. i mitt nästförra inlägg som hette

TJAA

inte förra som bara hade ett "A" utan de innan xD
Han är en kille som jag träffat över internet typ Kallas Faerun men heter Janne :)
En skit söt kille jag verkligen gillar att snacka med (:
^^

Puss // simpleheart

TJA

tjena hejsan.

tack till Elin som fixa bilden <3

Idag är det tisdag. Och jag är som igår fortfarande jätte glad. Bilderna vi tog igår vart oket.. det var i alla fall kul att ta dem! :d
Idag var skolan som vanligt.. jag hade gitarr lektion som vanligt som varenda tisdag... bara det att idag fick jag ett speciellt erbjudande. där man inom den där musikskolan man e medlem i när man spelar instrumen där jag bor ville starta ännu ett band..
Sååå han fråga mig om jag ville sjunga i det. jag trodde det skulle suga att vara med där och så efter att martin gett mig sin åsikt om när han va med där.

men jag tycker det var ganska okej faktiskt.
Lite kort tid en halvtimme bara. men vi ska lägga på ännu en kvart sen. få se vad som kommer hända i fortsättningen. jag kommer fortsätta i alla fall. jag tycker det var jätte roligt. sen kanske man går skillda vägar och startar eget. men detta e perfa som en start på det hela.

Gud vad kul detta är :D
Musiken börjar ta fart i mitt liv. folk har frågat mig om jag vill sjunga på deras bröllop 0.o det får vi ju se asså. Men det verkar inte bli aktuellt än i alla fall! men kanske i framtiden (: jag ställer gärna upp. det e bara kul när folk frågar ^^
Ska ta och spela in några låtar nån dag och lägga ut på internet. Akapella som vanligt eftersom jag fortfarande inte blivit så bra på gitarr så att jag kan sjunga och spela samtidigt. men det kommer så småning om hoppas jag!
Nu blev detta ett långt inlägg xD haha

Glöm inte kommentera alla läsare :D det håller humöret uppe :D <33

Nu ska jag träna lite!
Pussar // simpleheart

TJAA

förlåt att jag inte har bloggat idag :o jag har inte haft tid. Skola ända fram till 15.20. jag drog hem med tove på långrasten som vanligt och där tog vi lite bilder xD jag ska få dem sen (:

sen när jag kom hem så tog jag och elin massa massa bilder, så jag sitter och redigerar som fan!

Har även kört ett litet träningspass.
det skulle inte förvåna mig om jag vaknar med träningsverk imorgon igen asså :I  Peter kommer ta ut träningscykeln från vinden imorgon bara jag påminner honom, sen kommer jag träna på den istället för löpandet som jag verkligen aldrig har lust till.. Hoppas på att cykeln kommer mer till användning.. En tränings cykel dåra. ingen riktig.
måste även be honom om massage. min rygg e fan inte bra. knutar över hela och jag kan knappt röra mig utan att det knakar.

jaaaajaaa... dagen har vart lång och jag dör snart.
Jag vill prata med Faerun ^^ mohahahah... men den tönten e inte inne :'( så jag får ta och lägga mig snart utan att ha snackat med honom. det känns hemskt!! :o

Men, men... nu blir det att göra annat de sista minutrarna man e på datan. Sen SOVA!!

Puss // simpleheartp.s HAN LOGGA IN NU!!!to my babe <3My love, I have tried with all my being to grasp
a form comparable to thine own,
but nothing seems worthy;

I know now why Shakespeare could not compare
his love to a summer’s day.
 It would be a crime to denounce the beauty
of such a creature as thee,
 to simply cast away the precision
God had placed in forging you.

Each facet of your being whether it physical or spiritual
is an ensnarement from which there is no release.
But I do not wish release.
I wish to stay entrapped forever.
With you for all eternity.
Our hearts, always as one.

- Anthony Kolos -

Hemma igen!

hejsan hejsan. nu är jag hemma igen :o
Loggade in direkt på datan och övade spanska glosor man har tills imorgon :o sen så såg jag lite snygga klädstilar jag gärna vill dela med mig!! :o

as snyggt.och jag måste skriva en inköpslista snart på kläder och sånt som jag vill ha. detta går bara inte att jag ska ner på stan och impulsköpa när jag vet att jag är i behov av saker och ting som jag aldrig orkar köpa.
BYXOR ska fan snart ta och investeras :o måste bara hitta några snygga som jag verkligen fastnar för. sen ska de vara i bra kvalitet så att jag inte kastar bort pengarna -.- dvs. de ska vara lite mer exklusivt!

I alla fall resan gick bra. är skita trött efter jaa... :o inte har sovit så jätte mycket kanske (a) höhö
Faerun höll mig vaken ett bra tag... :o så jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll... men jag tror inte ett ögonblick att jag kommer lyssna på mig själv där xD höh!

Och vet ni jag fick i löshåret. dock såg det vääldigt konstigt ut... men de va första gången jag hade i sånt i håret och mitt riktiga såg slitet ut medan löshåret var hur glansigt som helst. sen dessutom såg det jätte bra ut innomhus. men när man kom ut i dags ljuset vart det olika fäger ;s sepe!! antar att jag får gömma håret när jag är ute och ta av sakerna när jag e inne... de kan ju inte sett snyggt ut i alla fall XD så jag måste öva lite på att sätta upp det eller styla det på olika vis. utan att använda plattång, locktång hårspray och sånt som kan förstöra håret. det är ju inte riktigt hår om man säger så. och om jag börjar med sånt lär de ha se sina sista dagar väldigt snabbt..

I alla fall jag tog lite bilder :
 

btw. de va tydligen alltid lite glansigt i början sen efter ett tag skulle det bli mer"natruligt"
hoppas på att det blir så med mitt med :D <3
nu ska jag vrida upp värmen i mitt rum. de e kallt som in i...
:o men japp!! :D ska sitta och redigera lite bilder sen. klinka lite på gitarren *öva på läxan (både gitarr och spanska) sen blire troligen film och sen hoppas på att min babe loggar in

Puss // simpleheart

godmorgon :D

godmorgon sverige. eller god lunch. sov till 11 idag och nu sitter man med blött hår efter en lång och härlig dusch,
Snart ska man packa grejerna för hem resan. jag tror inte jag kommer att få med mig allt..
Löshåret känns som om jag måste fixa idag asså. jag vill inte förstöra det genom att knövla ner det i den där lilla plast båsen igen.. de kommer bara bli tovigt då. så jag ska ta fram sy tråd och nål och börja sy fast klämmorna. sen får vi se om det blir bra när man sätter i det sen.

jag e lite osäker eftersom jag aldrig har gjort det ;s jag hoppas verkligen att det kommer se bra ut och att det är min färg.
japp.. ska packa snabbt de sista sen börjar jag med löshåret.

Puss // simpleheart

RSS 2.0