ansikts mask ,15minuter över tolv på natten

hejsan! nu sitter man här igen. detta måste bli mitt tionde inlägg för ikväll... snacka om att jag har haft tråkigt..


Jag var ute nyss och trffade andreas (även kallad andrew) och sebbe innan dem skulle dra till andreas för att lana hela påsklovet. i alla fall fram till fredag om jag uppfatta det hela rätt..
Det var ganska trevligt. vi satt ute på gatan på deras väskor och snackade om lite små saker. sen när jag skulle hem följde andreas med mig snäll som han var <3fast det kändes lite som att jag var ivägen för er nu när ni skulle iväg.... men jaja... förlåt ifs..
och förlåt sebbe för att du fick stå och vänta i kylan med två väskor. jag känner mig lite elak.eller inte lite ganska mycket till och med.... men jag tycker i alla fall att det var kul att träffas.
I alla fall när jag sågvåningshuset huset en bit bort, sa jag att jag kunde gå därifrån själv så kram kram och sen hejdå.
 sen ta upp telen och ringa andreas för att jag inte vågar gå själv i alla fall... inte utan ngn att prata med.hahah fast det roliga var att vi planerade det innan så när vi sagt hejdå så sa vi båda. jag ringer dig strax.
sen pep det upptaget när jag testa ringa. då hade vi ringt samtidigt. roligt hahaha xD

men i alla fall det var tur att vi ringde, annars hade jag drabbats av panik. efter någon minut så kommer en bil med några utländska pojkar förbi och stannar en bit fram. Sen kom tre killar ut och började gå åt mitt håll..

JAG FICK PANIK. även om de kanske inte skulle gjort ngt... men ändå. det var läskigt.
Fast jag tror det för jag sprang mot dörren så snabbt jag kunde och öppna snabbt och stängde dörren. som är glas dörrar eftersom att jag bor i ett våningshus.
sen ställer dem sig utanför och tittar på mig. och jag går bakom någon vägg. sen efter ett tag går dem bort igen..

wow..., fy fan vad läskigt det var så jag var lite skärrad efter det.... heh, så kan det gå i bredäng såhär sent en söndagsnatt.
I alla fall.. Pappa mötte mig i dörren och nu sitter jag här.
Pappa har ju gått och lagt sig nu och han vet inte om det där med pojkarna men jag ska berätta imorgon. eller så hinner han läsa här.
I alla fall, det var läskigt. men tack andreas för att du pratade med mig! :D
Och förlåt sebbe än en gångOCH GRATTIS TILL REBECCA <3
den sötungen blir ju 16 idag. eller igår är det nu då men.. ja grattis i alla fall..
Nu ska jag ta och skölja bort ansiktsmasken sen ska jag väl se film eller sitta vid datorn, får se.... jag är lite hungrig med så jag ska kanske ta något att knapra på.

puss // simpleheart

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0